Market|27.12.2021 10:00

Καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα στο σπίτι: Βρήκαμε το καλύτερο δώρο να κάνετε στον εαυτό και τους αγαπημένους σας για τη νέα χρονιά

Newsroom

Η κλιματική αλλαγή, η οποία έχει ανεβάσει τη μέση θερμοκρασία, αλλά και τα επίπεδα υγρασίας στην ατμόσφαιρα. Επιπλέον, τα χρόνια της κρίσης, δεν είναι λίγα τα νοικοκυριά στη χώρα μας, που χρησιμοποιούν λιγότερο την θέρμανση, με αποτέλεσμα η υγρασία να αποτελεί πρόβλημα σε πολλά σπίτια. Αυτή την πρωτοχρονιά, κάντε το ιδανικό δώρο στον εαυτό και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αποχαιρετώντας για πάντα την υγρασία στο σπίτι, και κάνοντας την ατμόσφαιρα καθαρή και υγιεινή, με τον αφυγραντήρα F&U FDE-1234!

Διαθέτει δυνατό φίλτρο αέρα Hepa για καθαρισμό του αέρα και 2 αθόρυβες ταχύτητες λειτουργίας ανεμιστήρα (υψηλή και χαμηλή). Έχει αφαιρούμενο δοχείο νερού χωρητικότητας 2,3 λίτρων και δυνατότητα συνεχούς λειτουργείας με αποστράγγιση σε αποχέτευση. Με τη λειτουργεία στεγνώματος ρούχων και παιδικού κλειδώματος του πληκτρολογίου θα σας λυθούν τα χέρια. Είναι ιδανικός για χώρους έως 60 τμ. Η χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, η χειρολαβή και τα περιστρεφόμενα ροδάκια για εύκολη μεταφορά, κάνουν τον αφυγραντήρα F&U να ταιριάζει σε κάθε χώρο. Έρχεται δωρεάν στην πόρτα σας με εγγύηση 2 ετών.

Τα χαρακτηριστικά του

  • Auto restart. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, η συσκευή κάνει αυτόματη επανεκκίνηση με την επαναφορά του ρεύματος, στην λειτουργία την οποία είχε πριν την διακοπή.
  • Αυτόματος χρονοδιακόπτης με τον οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της συσκευής σε διάστημα από 1 έως 24 ώρες
  • Λειτουργία αυτόματης απόψυξης
  • Λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης. Όταν το δοχείο νερού είναι πλήρες, ο αφυγραντήρας θα απενεργοποιηθεί αυτόματα και με φωτεινή ένδειξη και ηχητικό σήμα θα σας ενημερώσει ότι χρειάζεται να αδειάσετε το δοχείο νερού.
  • Φίλτρο HEPA για καθαρισμό του αέρα
  • Οικολογικό ψυκτικό μέσο R290 με μηδενικό δυναμικό καταστροφής του όζοντος (ODP) και δυναμικό παγκόσμιας θέρμανσης (GWP)

Αποκτήστε τον σήμερα, σε προνομιακή τιμή, με 12 άτοκες δόσεις και δωρεάν μεταφορικά

Ο αφυγραντήρας F&U FDE-1234 γίνεται δικός σας στην τιμή των 128 ευρώ, από 160, μέσω της νέας εμπειρίας online shopping - με ένα κλικ στο Open Market (www.open-market.gr). Mέλος του ομίλου Dimera group, όπου ανήκει και το OPEN Beyond, το Open Market έχει πρόσβαση σε κορυφαία προϊόντα τεχνολογίας και σπιτιού και μοιράζεται με τους shoppers τα reviews του. Δοκιμάζει, παρουσιάζει και εξηγεί τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά των καλύτερων προϊόντων στις κατηγορίες τους! Απολαμβάνουμε την άψογη εξυπηρέτηση και την υποδειγματική after sales εγγύηση ενημερωνόμαστε και κάνουμε δικά μας, στις καλύτερες τιμές, τα πιο hot gadgets που έρχονται στην πόρτα μας με δωρεάν μεταφορικά!

υγρασία