Market|07.02.2022 10:00

Αξίζει να αγοράσεις το 2022 το Nintendo Switch;

Newsroom

Δεν πρόκειται για μια συμβατική κονσόλα, όπως οι υπόλοιπες. Δεν θα μπορούσε να συγκριθεί με το PlayStation ή το Xbox γιατί είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

Η απάντηση, λοιπόν, στο ερώτημα είναι «ΝΑΙ». Αξίζει κάποιος να αγοράσει το Switch το 2022 γιατί: H Nintendo παρέχει κάποια από τα καλύτερα και πιο ευρηματικά παιχνίδια της αγοράς. Σχεδόν όλοι έχουμε παίξει ένα από αυτά. Από το Mario έως το Fire Emblem και το Animal Crossing. Ακόμη και το Metroid Dread το οποίο επέστρεψε μετά από περίπου 20 χρονιά είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στο Nintendo Switch.

Το Nintendo Switch, είναι η μοναδική υβριδική κονσόλα της αγοράς. Ένα κομμάτι μοναδικής τεχνολογίας. Ο χρήστης απολαμβάνει μια εμπειρία απλότητας και ευκολίας. Μπορεί κάποιος να το κουβαλήσει παντού, να το συνδέσει στη τηλεόραση να παίξει με φίλους ακόμη και online.

Τα πάντα, από την αρχική οθόνη έως το menu είναι απλά και εύκολα!

Η τιμή του είναι ασυναγώνιστη και το aftersales (*) εκπληκτικό. Μιας που αναφέρθηκε το aftersales, είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι καλό είναι να αγοράζουμε από καταστήματα που μπορούν να εγγυηθούν γι’ αυτό.  Δυστυχώς στις μέρες μας σε αρκετά καταστήματα το after sales τελειώνει με την πληρωμή του πελάτη στο ταμείο.

Αυτό δίνει τη δυνατότητα να δημιουργούνται καταστήματα χωρίς δομές και χωρίς εγγυήσεις.
Τι θα γίνει όμως αν παραλάβεις το προϊόν στο σπίτι σου και μετά από λίγο διαπιστώσεις ότι δεν λειτουργεί σωστά;  Έμπλεξες …

Στo OPEN-MARKET η βασική αρχή είναι αυτή.
Σωστό after-sales support σε όσο καλύτερη τιμή αγοράς μπορεί να υπάρξει!

Αυτή την εβδομάδα, το OPEN MARKET επέλεξε το Nintendo Switch 2019 , Neon Red/Neon Blue στην μοναδική τιμή των 319€ χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.
Δίνεται η δυνατότητα μέχρι και 12 άτοκων δόσεων

Η προσφορά λήγει την Κυριακή 13/02/2021 στις 23:59.

Τι λες; Μήπως ήρθε η ώρα να το αποκτήσεις;

Nintendoopen market