Market | 21.02.2022 09:25

Το πιο καινοτόμο, οικονομικό και ευέλικτο μέσο της πόλης είναι εδώ!

Newsroom

Τόσο στην Ευρώπη, όσο και στη χώρα μας τα ηλεκτρικά σκούτερ έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Ως κάτοικος της πόλης,  είναι αναμφίβολα ο πιο γρήγορος, ανέξοδος, ευέλικτος και οικολογικός τρόπος μετακίνησης. Μπορεί να σας εξυπηρετήσει στις καθημερινές σας μετακινήσεις μέσα στην πόλη προσφέροντας σας εξοικονόμηση χρόνου και περισσότερη άνεση, δεδομένου ότι είστε σε θέση να αποφύγετε την κίνηση που συναντάτε με το αυτοκίνητο αλλά και τον συνωστισμό που συνοδεύει τα ΜΜΜ, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το open-market.gr, κάθε εβδομάδα φροντίζει να βρίσκει για εσάς τα πιο αξιόπιστα και ποιοτικά προϊόντα της αγοράς, σε εκπληκτικές τιμές, με γνώμονα πάντα τις καθημερινές σας ανάγκες. Έτσι, αυτή την εβδομάδα έχουμε επιλέξει να σας προσφέρουμε το καινοτόμο ηλεκτρικό σκούτερ ESC808 της Blaupunkt που αποτελεί μια πολύ δημοφιλή εναλλακτική λύση στα ποδήλατα, τα μοτοποδήλατα και τα αυτοκίνητα, δίνοντας ευελιξία αλλά και διασκέδαση στις καθημερινές σας μεταφορές.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι πως διαθέτει μεγάλη διάρκεια ζωής και μπορεί να καλύψει μεγάλες αποστάσεις (αυτονομία 20 χλμ), χάρη στα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα του από ανοξείδωτο χάλυβα. Ακόμα, έχει εργονομικό τιμόνι, οπίσθιο δισκόφρενο και φρένο με E-ABS αλλά και φώτα LED εμπρός και πίσω για την απαραίτητη ασφάλεια. Ο κινητήρας του έχει ισχύ 350 W και του επιτρέπει να πιάνει 3 ταχύτητες (Slow, Mid, Fast), για καλύτερο έλεγχο και μεγαλύτερη ευκολία.

Η καινοτομία του σκούτερ ESC808 αφορά στη δυνατότητα που σας δίνει να αντικαταστήσετε την μπαταρία του με ανταλλακτική, ώστε η απόσταση που μπορεί να καλυφθεί να γίνεται αμέσως η διπλάσια. Ο χρόνος πλήρους φόρτισης της μπαταρίας είναι 2 ώρες και με μια μόνο φόρτιση μπορείτε να διανύσετε 15- 20 χιλιόμετρα, ανάλογα πάντα το φορτίο (μέγιστο βάρος 120kg) τη θερμοκρασία, την ταχύτητα, την πίεση ελαστικών και την συχνότητα εναλλαγής σε γκάζι και φρένο. Για να παρακολουθείτε την κατάσταση της μπαταρίας σας, αλλά και την τρέχουσα ταχύτητα έχετε την
αναγνώσιμη οθόνη LCD και η πιο ξεκούραστη οδήγηση εξασφαλίζεται από τη λειτουργία Cruise control.

Κάνοντας κλικ στο open-market.gr, μπορείτε να αποκτήσετε το super καινοτόμο σκούτερ ESC808 της Blaupunkt στη μοναδική τιμή των 499€. Η προσφορά δεν τελειώνει εδώ, καθώς με την αγορά σας παίρνετε επιπλέον ΔΩΡΑ αξίας 90€ , την τσάντα μεταφοράς Blaupunkt και το αδιάβροχο σακίδιο πλάτης BLP0390 από την Βlaupunkt που είναι ιδανικό για καθημερινή ή επαγγελματική χρήση αφού διαθέτει ειδική θέση για τις ηλεκτρονικές σας συσκευές όπως και θύρα USB στο πλάι για φόρτιση του τηλεφώνου σας με την εφεδρική μπαταρία που είναι αποθηκευμένη μέσα στην τσάντα!

Όλα τα παραπάνω πάντα χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση από μεταφορικά, με 2 χρόνια εγγύηση και φυσικά με την καλύτερη after sales εξυπηρέτηση!

Η προσφορά λήγει την Κυριακή 27/02/2022 στις 23:59.

σκούτερopen market