Market|21.06.2024 13:40

Τελικά …πού πάει ο Κωνσταντέλιας;

Newsroom

Με τη φανέλα της OHONOS SNACK θα παίζει μπάλα τα επόμενα 3 χρόνια ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, με το θρίλερ της μεταγραφής του wonderkid του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου να έχει αίσιο τέλος. Προς έκπληξη του φίλαθλου κοινού, ο Γιάννης έμεινε …Ελλάδα και έγινε μέλος της μεγάλης οικογένειας της OHONOS SNACK!

Το αγαπημένο παιδί όλων των Ελλήνων φιλάθλων, ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων, και η OHONOS SNACK δηλώνουν ενθουσιασμένοι και περήφανοι για την προοπτική που ανοίγει αυτή η συνεργασία. Ο Γιάννης πρεσβεύει τις αρχές του «ευ αγωνίζεσθε», ενώ η συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδου αντικατοπτρίζει τις αρχές και τις αξίες της εταιρείας.

Η OHONOS SNACK στηρίζει έμπρακτα με σειρά ενεργειών την καταπολέμηση της βίας στον Αθλητισμό αλλά και του κοινωνικού εκφοβισμού (bullying). Ο Γιάννης, θα είναι ο πρεσβευτής της OHONOS SNACKS, σε σειρά εκδηλώσεων σε σχολεία, χώρους άθλησης κοκ, με σκοπό την ενημέρωση των νέων και των γονέων τους σε θέματα που αφορούν τη συμπερίληψη και την ομαλή κοινωνικοποίηση των νέων.

Η συνεργασία των δύο μερών αφορά εκτός της παρουσίας σε σειρά εκδηλώσεων, την παραγωγή και προβολή τηλεοπτικού σποτ για την τηλεόραση και τα digital μέσα, ραδιοφωνικό σποτ καθώς και out of home τοποθετήσεις.

Η παραγωγή του πρώτου σποτ, που έχει ολοκληρωθεί και είναι ήδη στον «αέρα», με τίτλο: «Παίζει μεγάλη μπάλα!», είναι μια ταινία βασισμένη στα εξαιρετικά ποδοσφαιρικά skills (δεξιότητες) του Γιάννη. Στη διάρκεια του σποτ, ο Γιάννης απολαμβάνει το παιχνίδι που τόσο αγαπάει, αλλά και το αγαπημένο και ανανεωμένο Jumbo Croissant που λανσάρει η OHONOS SNACK σε δύο υπέροχες γεύσεις με πραλίνα φουντουκιού και κρέμα κακάο! Τόσο το τηλεοπτικό, όσο και το ραδιοφωνικό σποτ, «ντύνει» η χαρακτηριστική φωνή του κορυφαίου Έλληνα sportscaster, Αλέξη Σπυρόπουλου!

Την επιμέλεια της καμπάνιας έχει αναλάβει η ONE PERCENT 360 ADVERTISING, ενώ η παραγωγή του τηλεοπτικού σποτ, έχει γίνει από την DADA-ART και τον Γρηγόρη Αποστολόπουλο.

Γιάννης Κωνσταντέλιαςσνακδιαφημιστική καμπάνια