Market|02.08.2024 19:29

Ακόμα στην Αθήνα; Περάστε όμορφα και μέσα στην πόλη με το Go For More!

Newsroom

Ο Αύγουστος στην Αθήνα ενδείκνυται για σινεμά και εξερεύνηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και της σύγχρονης τέχνης στην πόλη. Η Εθνική Τράπεζα είναι εκεί για να κάνει το καλοκαίρι στο κλεινόν άστυ ομορφότερο.

Η πόλη αδειάζει αλλά υπάρχει αυτή η ιδιότυπη φυλή των Αθηναίων που ακόμα βρίσκονται στην πόλη. Είτε γιατί η άδειά τους δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, είτε γιατί αγαπούν την άδεια Αθήνα τον Αύγουστο, δεν είναι λίγοι αυτοί που παραμένουν εντός κλεινού άστεως. Και είναι λογικό να προκύπτει το ερώτημα: και τώρα, τι κάνουμε; Πώς περνάμε καλά όταν οι περισσότεροι λείπουν;

Το πρόγραμμα επιβράβευσης Go For More της Εθνικής Τράπεζας έχει τη λύση αφού, αυτό το καλοκαίρι, μπορούμε να ζήσουμε μοναδικές στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και να βγούμε κερδισμένοι με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας!

Ο Αύγουστος που μόλις ξεκίνησε αποτελεί μοναδική ευκαιρία να απολαύσουμε αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές με την παρέα μας στους κινηματογράφους της Αττικής αφού, χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας για την έκδοση των εισιτηρίων μας στα φυσικά ή ηλεκτρονικά καταστήματα, επωφελούμαστε κερδίζοντας το 10% της αξίας της συναλλαγής μας σε Go For More πόντους!

Παράλληλα, ο ελεύθερος χρόνος και η μειωμένη κίνηση στην πόλη αποτελούν την τέλεια αφορμή να εξερευνήσουμε και να ανακαλύψουμε την πολιτιστική κληρονομιά και τη σύγχρονη τέχνη της. Τον πιο καλοκαιρινό μήνα, κλείνουμε το εισιτήριό μας, στα ταμεία ή ηλεκτρονικά εκδοτήρια επιλεγμένων μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας. Έτσι κερδίζουμε το 20% της αξίας της συναλλαγής σε Go For More πόντους.

Γιατί Go For More σημαίνει περισσότερο καλοκαίρι ακόμα και στην πόλη!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές επισκεφθείτε το nbg.gr

Εθνική Τράπεζαειδήσεις τώρα