Market|12.09.2024 16:38

Η Βίκος Cola στηρίζει για ακόμα μια χρονιά το 56ο Rally ΔΕΘ

Newsroom

Η Βίκος Cola βρίσκεται δίπλα στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της αδρεναλίνης, στηρίζοντας για ακόμα μία χρονιά το 56ο Rally ΔΕΘ που διοργανώνεται από τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης στις 14 & 15 Σεπτεμβρίου.

Η Βίκος Cola συμμετέχει, ως μεγάλος χορηγός, σε μία από τις σημαντικότερες γιορτές του motorsport και δροσίζει τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι θα ζήσουν ανεπανάληπτες στιγμές μηχανοκίνητου θεάματος. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει τo Σάββατο 14/9, όπου οι θεατές του ιστορικού Rally, θα πάρουν μια πρώτη γεύση του συναρπαστικού αγώνα κατά τη διάρκεια του Shakedown. Σε αυτό, οι οδηγοί θα δοκιμάσουν τα αυτοκίνητά τους με ασφάλεια σε μία κλειστή ειδική διαδρομή στη Γαλάτιστα. Έπειτα, τη σκυτάλη παίρνει η Πανηγυρική Εκκίνηση στην Πλατεία Αριστοτέλους με την παρουσίαση των πληρωμάτων και των αυτοκινήτων από τον δημοσιογράφο Βασίλη Σαριμπαλίδη.

Το πρωί της Κυριακής 15/9 ξεκινάει το κυρίως μέρος του αγώνα με τους αθλητές και τα αυτοκίνητά τους να γεμίζουν με τους ήχους τους τις πλαγιές της Χαλκιδικής. Το Rally ΔΕΘ, φέτος περιλαμβάνει 2 ειδικές διαδρομές 20 & 25 χιλιομέτρων αντίστοιχα που θα επαναληφθούν 2 φορές. Αξίζει να σημειωθεί πως η μία από αυτές είναι η ιστορική ειδική διαδρομή του Χολωμόντα. Η Βίκος Cola πλαισιώνει ιδανικά την διοργάνωση προσφέροντας στιγμές δροσιάς και απόλαυσης στους παρευρισκόμενους.

 Δίψα για ταχύτητα & αδρεναλίνη; Δίψα για Βίκος Cola.

ΘεσσαλονίκηΔΕΘΒίκοςράλιειδήσεις τώραΔΕΘ 2024