Μουσική | 23.03.2024 12:00

Tindersticks: Έρχονται στην Αθήνα στις 2 Νοεμβρίου με καινούργιο υλικό από τον νέο τους δίσκο

Newsroom

Οι Tindersticks είναι μια μοναδική μπάντα που ξέρει να δημιουργεί μια εσωτερική σύνδεση με το κοινό της. Μία σύνδεση που οφείλεται στην αλήθεια που εκπέμπει η μουσική τους. Αφήνουν πίσω τους ένα ξεκάθαρο στίγμα: αξεπέραστη μουσική και εκπληκτικές συναυλίες.

Μέσα από κάθε νότα, κάθε λέξη και κάθε στροφή, αφηγούνται ιστορίες που αγγίζουν τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Και κάθε φορά που αποχωρούν από τη σκηνή, μας αφήνουν με την αίσθηση ότι αυτή η στιγμή ήταν μοναδική, σπάνια, καταλυτική.

Μια εμπειρία, μια ξεχωριστή εντύπωση που εγγράφεται στη ψυχή μας: «Αυτοί είναι οι καλύτεροι Tindersticks που είδαμε ποτέ»

«Ανυπομονούμε τόσο πολύ να επιστρέψουμε στην Αθήνα»

Στις 2 Νοεμβρίου 2024 στο City Theater, έρχονται για μια φθινοπωρινή συναυλία στη γνώριμη γι’ αυτούς Αθήνα, οι Tindersticks με καινούργιο υλικό από τον επερχόμενο τους δίσκο που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο!

Με περισσότερα από 30 χρόνια ιστορίας, οι Tindersticks έχουν κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του μουσικόφιλου κοινού ήδη από την πρώτη τους συναυλία στην Ελλάδα. Η τελευταία τους επίσκεψη όμως, το φθινόπωρο του ‘22 κάνει τον Stuart Staples και εμάς να ανυπομονούμε για την επόμενη: «Ανυπομονούμε τόσο πολύ να επιστρέψουμε στην Αθήνα. Η σύνδεση που νιώσαμε με όλους στο Μέγαρο Μουσικής το φθινόπωρο του '22 είναι ακόμα δυνατή και ζωντανή στη μνήμη μας. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε όλους ξανά τον Νοέμβριο».

Το ελληνικό κοινό αναγνώρισε την πολυχρωμία και τον συναισθηματικό πλούτο των Tindersticks, μίας μπάντας που συνδυάζει τον ροκ ήχο με τα έγχορδα, το πιάνο, τα αρμονικά φωνητικά και στοιχεία από την ορχηστρική jazz, τη soul και τη lounge ποπ του ‘60.

Οι Tindersticks, ποιητές και μουσικοί μαζί, μιλάνε τη γλώσσα του σύγχρονου κόσμου με τραγούδια για έρωτες ανεκπλήρωτους, ανθρώπους περιπλανώμενους και πάθη άσβεστα εξερευνώντας το βάθος των ανθρώπινων συναισθημάτων. Περιπλανώμενοι και οι ίδιοι, μας παίρνουν μαζί τους σε ένα ταξίδι στον κόσμο των συναισθημάτων και των ονείρων.

Κάθε ακρόαση, ένα νέος δεσμός. Μία συγκίνηση ατέρμονη που φέρουμε μέσα μας για πάντα.

Διαχρονικοί. Καλλιτεχνικά εσαεί παρόντες, επίκαιροι και ζωντανοί.

Γι’ αυτό οι «καλύτεροι Tindersticks που είδαμε ποτέ», θα είναι απλά οι…επόμενοι!

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε την Τρίτη 19 Μαρτίου.

CITY THEATER by Christmas Theater, Λεωφόρος Βεΐκου 139

Tindersticksειδήσεις τώρασυναυλία