Μουσική|21.07.2024 21:15

Οι Overmono αψηφούν τις προσδοκίες και διαμορφώνουν εκ νέου το τοπίο της ηλεκτρονικής μουσικής

Newsroom

Οι Overmono - Tom & Ed Russell – παρουσιάζουν το νέο τους single «Gem Lingo (ovr now)» με τη συμμετοχή του Ruthven, ιδρυτή του Paul Institute. Το single έκανε πρεμιέρα στην εκπομπή του Jack Saunders στο BBC Radio 1 και κυκλοφόρησε παγκοσμίως μέσω της XL Recordings.

Από την πρώτη παρουσίαση του κατά τη διάρκεια του DJ set @TheLotRadio των Overmono με τον Fred Again… και τον Lil Yachty για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του single τους «stayinit», το «Gem Lingo» κέρδισε αμέσως το κοινό. Εχει συγκεντρώσει εντυπωσιακές προβολές και ακροάσεις (300.000+) στο YouTube και το SoundCloud. Τα soulful φωνητικά του Ruthven ταίριαξαν μοναδικά στην επιδέξια παραγωγή των Overmono.

Το «Gem Lingo (ovr now) feat. Ruthven» ακολουθεί την κυκλοφορία της πολύ περιζήτητης εκδοχής του «Turn The Page» των The Streets από τους Overmono («ένα techno remix για μια νέα γενιά» - The Times). Από τότε, το δίδυμο έχει ένα γεμάτο καλοκαίρι. Τον περασμένο μήνα, συνεργάστηκαν με τον περιζήτητο σχεδιαστή Matthew Williams για να επιμεληθούν το λανσάρισμα της σειράς 1017 ALYX 9SM για την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζουν να εμφανίζονται σε μερικά από τα καλύτερα φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο με προσεχείς εμφανίσεις στα Reading & Leeds, Melt!, Roskilde, Sziget, HARD Summer και πολλά άλλα.

Ενα χρόνο μετά το ντεμπούτο άλμπουμ τους «Good Lies», οι Overmono συνεχίζουν να αψηφούν τις προσδοκίες και να διαμορφώνουν εκ νέου το τοπίο της ηλεκτρονικής μουσικής, ενισχύοντας την κατάστασή τους ως "το επόμενο τεράστιο χορευτικό δίδυμο του Ηνωμένου Βασιλείου» (The Face).

youtubeThe Hubsters