Μουσική|26.07.2024 20:21

Γιάννης Αγγελάκας: Πρόωρο τέλος για την καλοκαιρινή περιοδεία του – Ποιος ο λόγος

Newsroom

Το πρόωρο τέλος της καλοκαιρινής περιοδείας του που βρίσκονταν σε εξέλιξη, αποκάλυψε ο Γιάννης Αγγελάκας.

Ο γνωστός μουσικός, με ανάρτησή του στα social media, ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι σταματά τις εμφανίσεις που είχε προγραμματίσει και ανανέωσε το ραντεβού του με όλους τους ακόλουθούς του στο άμεσο διάστημα.

Η ανάρτηση του Γιάννη Αγγελάκα

«Γεια σας παιδιά. Λυπάμαι για αυτά που θα σας πω αλλά τα νέα έχουν ως εξής:

Μετά τις τελευταίες μας συναυλίες, όπου τα αυτιά μου εκτέθηκαν σε υπερβολικές εντάσεις ,  θα χρειαστώ κάποιους μήνες για να επανέλθω στην γνωστή “κανονικότητα”. Οπότε αναγκαστικά η καλοκαιρινή μας περιοδεία σταματά εδώ και καμμία από τις προγραμματισμένες συναυλίες μας δεν πρόκειται να γίνει αυτό το καλοκαίρι (εκτός από την εκδήλωση στην αρχαία Πολιόχνη της Λήμνου όπου θα βρεθούμε ήσυχα, με τον Στέφανο Θωμοπούλου στο πιάνο και τον Νίκο Γιούσεφ στο μουσικό πριόνι, σ' ένα αφιέρωμα στις κουκουβάγιες του νησιού).

Αυτό που με λυπεί περισσότερο όμως είναι το γεγονός ότι αυτή η περιοδεία ήταν η τελευταία μας με τους 100° C. Το είχαμε κουβεντιάσει και αποφασίσαμε να μη το δημοσιοποιήσουμε και να απολαύσουμε την τελευταία μας γύρα στην Ελλάδα αποφεύγοντας τα αφελή ή και πονηρά γαϊτανάκια των αιωνίων και δραματικών αποχωρισμών. Δυστυχώς τελειώσαμε λίγο νωρίτερα. Την ευγνωμοσύνη μου στα παιδιά της μπάντας και σε όλους εσάς που ζήσαμε μαζί τόσα θαυμάσια βράδια τα τελευταία 9 χρόνια. Όταν θα έρθει ο καιρός θα επανέλθω κάπως αλλιώς. Καλή αντάμωση».

 

ειδήσειςειδήσεις τώραπεριοδείαμουσικόςΓιάννης Αγγελάκας