Μουσική|11.08.2024 10:13

Ατύχημα για την Gwen Stefani: Αναγκάστηκε να ακυρώσει συναυλία της

Newsroom

Δύσκολες ώρες περνάει η Γκουέν Στεφάνι (Gwen Stefani), καθώς ένας σοβαρός τραυματισμός που είχε την ανάγκασε να ακυρώσει μία από τις ερχόμενες προγραμματισμένες συναυλίες της.

Η 54χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και σχεδιάστρια μόδας πραγματοποιεί αυτήν την περίοδο μία περιοδεία στις ΗΠΑ, όμως ένα απρόσμενο συμβάν άλλαξε τα πλάνα.

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας

Μέσα από μία ιστορία στον προσωπικό της λογαριασμό, η Γκουέν Στεφάνι έκανε γνωστή την ακύρωση της συναυλίας της στο Ατλάντικ Σίτι λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού.

«Λόγω πρόσφατου τραυματισμού και σε συνεννόηση με τους γιατρούς μου, ενημερώθηκα ότι δεν μπορώ να παίξω στις 17 Αυγούστου στο Hard Rock Live στο Etess Arena στο Ατλάντικ Σίτι. Λυπάμαι πολύ», έγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως η ομάδα της προσπαθεί ήδη να επαναπρογραμματίσει την εμφάνισή της και ανέφερε πως η εταιρεία παραγωγής θα ενημερώσει το κοινό για τη νέα ημερομηνία.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τον τραυματισμό της, ούτε αποκάλυψε αν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

τραγουδίστριαΓκουέν Στεφάνι