Μουσική|05.09.2024 09:44

Χάρις Αλεξίου: Τραγούδησε ξανά μετά από τέσσερα χρόνια - Η έκπληξη που συγκίνησε τον Λευτέρη Παπαδόπουλο

Newsroom

Περίπου 35.000 θεατές πλημμύρισαν, το βράδυ της Τετάρτης (5/9), το Καλλιμάρμαρο για τη μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Από νωρίς το απόγευμα, οι πύλες του σταδίου άνοιξαν και το κοινό κατέκλυσε τις κερκίδες για να τιμήσει τον σπουδαίο στιχουργό, ο οποίος βρέθηκε εκεί, έχοντας στο πλευρό του την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Χάρις Αλεξίου, η οποία, αν και έχει αποσυρθεί από τις ζωντανές εμφανίσεις από το 2020, ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με τον Μίλτο Πασχαλίδη το τραγούδι «Αρχηγός» του Μάνου Λοΐζου, με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο να παρακολουθεί συγκινημένος.

«Έχω κλείσει τις κουρτίνες μου εδώ και καιρό, αλλά για σένα τις ανοίγω απόψε» είπε η ίδια, με το κοινό να την καταχειροκροτεί.

Στη σκηνή εμφανίστηκαν επίσης μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής, όπως η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Γλυκερία, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Αντώνης Ρέμος, προσφέροντας αφιλοκερδώς τις ερμηνείες τους.

Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για την αγορά δενδρυλλίων και δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος, δίνοντας έναν επιπλέον συμβολικό χαρακτήρα στην εκδήλωση.

Χάρις ΑλεξίουΚαλλιμάρμαροΛευτέρης Παπαδόπουλος