Μουσική|09.09.2024 15:33

Kendrick Lamar: Ετοιμάζει επική εμφάνιση στο ημίχρονο του Super Bowl 2025

Newsroom

Το Super Bowl 2025 πλησιάζει και κεντρικό πρόσωπο στο Halftime Show θα είναι ο Κέντρικ Λαμάρ (Kendrick Lamar). NFL, Apple Music και Roc Nation ανακοίνωσαν την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου ότι ο γνωστός ράπερ θα πρωταγωνιστήσει στο σόου που θα διεξαχθεί στις 9 Φεβρουαρίου, στη Νέα Ορλεάνη.

Ο megastar της ραπ, με τα 17 Grammy και το Πούλιτζερ (το 2018, για το άλμπουμ του «Damn» - πρώτη φορά που τιμήθηκε με το βραβείο καλλιτέχνης ο οποίος δεν είναι συνθέτης κλασσικής ή τζαζ μουσικής από το 1943 οπότε και περιλήφθηκε η μουσική ως κατηγορία στα βραβεία), ενημέρωσε το κοινό του με ανάρτηση στα social media.

 

«Η ραπ παραμένει μέχρι σήμερα το πιο επιδραστικό είδος μουσικής. Και θα είμαι εκεί για να υπενθυμίσω στον κόσμο το γιατί», δήλωσε.

O Λαμάρ εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο ημίχρονο του Super Bowl το 2022 πλάι στους Eminem, Dr. Dre, Snoop Dogg, Mary J. Blige και 50 Cent, αλλά το 2025 θα είναι η πρώτη φορά του ως headliner.

Το 2022 κυκλοφόρησε το πέμπτο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο «Mr. Morale & the Big Steppers» και το hit track «Like That», σε συνεργασία με τους Future και Metro Boomin, ήταν τρεις εβδομάδες στο Νο.1 του Billboard Hot 100.

Το τραγούδι του «Not Like Us», που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο εν μέσω της διαμάχης του με τον ράπερ Drake, ήταν Νο.1 στα chart για δύο εβδομάδες.

ράπερSuper Bowl