Μουσική|25.09.2024 23:20

Μαρινέλλα: «Ταχεία ανάρρωση» εύχονται οι χρήστες του Χ στη μεγάλη τραγουδίστρια

Newsroom

Η συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο, το βράδυ της Τετάρτης (25/9), διεκόπη ξαφνικά καθώς η τραγουδίστρια κατέρρευσε επί σκηνής, σοκάροντας τους παρευρισκόμενους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Υγεία», όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις, προκειμένου να εντοπιστεί η αιτία της ξαφνικής κατάρρευσης.

Η είδηση έχει ήδη προκαλέσει κύματα ανησυχίας στους φίλους και τους θαυμαστές της. Εκτός από τους χιλιάδες θεατές που ήταν στο Ηρώδειο, «παγωσαν» και οι χρηστες του Χ (πρώην Twitter), οι οποίοι της εύχονται ταχεία ανάρρωση.

Η ανακοίνωση διακοπής της συναυλίας της Μαρινέλλας

Η υπεύθυνη επικοινωνίας της συναυλίας, Μαίρη Αυγερινοπούλου, ανακοίνωσε στο κοινό: «Οι γιατροί συστήνουν ότι πρέπει να κάνει περαιτέρω εξετάσεις, οπότε θα αναβληθεί η συγκεκριμένη βραδιά και θα επανέλθουμε με νέα ημερομηνία. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Η δήλωση αυτή, αν και καθησυχαστική, δεν κατάφερε να διαλύσει την έντονη ανησυχία που κυριάρχησε ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, οι οποίοι περίμεναν μια βραδιά γεμάτη μελωδίες και τελικά βρέθηκαν αντιμέτωποι μ' ένα απρόσμενο και δυσάρεστο γεγονός.

λιποθυμίαΗρώδειοτραγουδίστριαΜαρινέλλα