Μουσική|09.09.2019 12:48

Η τελευταία συνέντευξη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα - «Ένα ψέμα ζούμε συνέχεια»

Newsroom

«Η φλόγα κρατιέται ζωντανή, αν δεν κρατηθεί ζωντανή η φλόγα τελειώσαμε όλοι! Ένα ψέμα ζούμε συνέχεια, μονίμως, δεν ξέρεις ποια είναι η αλήθεια και ποια είναι η μπλόφα, είναι τρελό…» είχε πει χαρακτηριστικά ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στο Radio Marconi 96,1 F.M. το πρωί της Πέμπτης (5/9).

Η συνέντευξη δόθηκε μία ημέρα πριν από τη μεγάλη του συναυλία στον Βόλο, μετά το τέλος της οποίας μετέβη στον αγαπημένο του Πτελεό, όπου τα ξημερώματα της Δευτέρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, μεταξύ άλλων, τόνισε σε αυτήν του τη συνέντευξη: «Η φλόγα κρατιέται ζωντανή, αν δεν κρατηθεί ζωντανή η φλόγα τελειώσαμε όλοι! Εντάξει, εμείς είμαστε και προνομιούχοι άνθρωποι, ζούμε στην Ελλάδα, που, ό,τι και να γίνει, έρχεται το καλοκαίρι, ξεχνιόμαστε, βγαίνουμε έξω, είμαστε μαζί. Το μυστικό είναι το μαζί, δεν μπορείς να είσαι στη μοναξιά. Θέλει μαζί, όλοι μαζί… Ο καθένας να νομίζει ότι έχει καβαλήσει ένα καλάμι και να τρέχει, δεν πάει… Αυτό σώνει την Ελλάδα, γιατί αλλιώς τα πράγματα έτσι όπως είναι, το καταλαβαίνετε ότι δεν είναι και τα καλύτερα. Και ζούμε σε μια παράνοια και ζούμε και σε ένα καθεστώς ψέματος μόνιμου. Το λέω και στον δίσκο που πρόκειται να κυκλοφορήσει, σε ένα concept του δίσκου που ετοιμάζω τώρα που λέγεται “Ψέμα στο ψέμα”. Ένα ψέμα ζούμε συνέχεια, μονίμως, δεν ξέρεις ποια είναι η αλήθεια και ποια είναι η μπλόφα, είναι τρελό».

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας