Μουσική|12.02.2020 18:35

Μάγεψε ο Yanni: Η εντυπωσιακή συναυλία του διάσημου Έλληνα συνθέτη

Newsroom

Ο διεθνούς φήμης Έλληνας, Yanni, καθήλωσε τους θεατές με μία μοναδική συναυλία στη σκηνή του φαντασμαγορικού φεστιβάλ «Winter At Tantora», όπου επέστρεψε μετά την επιτυχημένη εμφάνισή του στην πρώτη επίσημη έναρξη. 

Ο ελληνικής καταγωγής συνθέτης με τις εξαιρετικές μουσικές του και το μοναδικό ηχόγραμμα των έργων του, άφησε άφωνο το κοινό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα που περιβάλλεται από εντυπωσιακούς καθρέφτες, οι οποίοι κάνουν ακόμα πιο μαγευτική τη θέα της χρυσής άμμου. 

Τη συναυλιακή όαση του φεστιβάλ «Winter At Tantora» μπορεί να τη βρει κάποιος, ταξιδεύοντας τώρα στα βορειοδυτικά του βασιλείου της Σουηδικής Αραβίας προς την απαράμιλλη ομορφιά της πόλης Al-Ula. Μια εμπειρία ζωής, η επίσκεψη στην πόλη μνημείο της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, η περιήγηση με αερόστατο, τα αθλητικά δρώμενα και οι συναυλίες καλλιτεχνών παγκοσμίου φήμης είναι μερικές μόνο από τις αξέχαστες εμπειρίες που προσφέρει στον συμμετέχοντα το φεστιβάλ.  

φεστιβάλΣαουδική Αραβία