Παιδεία|05.09.2024 15:52

anaplirotes.gov.gr: Προβλήματα με τις αιτήσεις των αναπληρωτών στην πλατφόρμα - Η νέα παράταση

Newsroom

Σοβαρό πρόβλημα λειτουργίας αντιμετωπίζει η πλατφόρμα anaplirotes.gov.gr μέσα από την οποία οι αναπληρωτές καλούνται να προχωρήσουν στις απαραίτητες διαδικασίες για τη σύναψη και αποδοχή της ψηφιακής σύμβασης για να οριστικοποιηθεί η πρόσληψή τους.

Νέα παράταση

Η πλατφόρμα λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα και σε ορισμένους υπολογιστές δεν φορτώνει καν. Μάλιστα οι αντιδράσεις των αναπληρωτών οδήγησαν το υπουργείο να ανακοινώσει νέα παράταση. Έτσι η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοικτή έως τις 19:00 σήμερα 5/9.

Σημειώνεται ότι μετά την κατάθεση των δικαιολογητικών από τον αναπληρωτή και την ψηφιακή σήμανση ανάληψης υπηρεσίας στο MySchool από τον Διευθυντή/Προϊστάμενο του σχολείου, ενεργοποιείται η δυνατότητα σύναψης ψηφιακής σύμβασης. Ο αναπληρωτής θα πρέπει να εισέλθει στην πλατφόρμα anaplirotes.gov.gr με τους κωδικούς taxisnet και να συνάψει τη σύμβαση. Αφού συνάψουν την ψηφιακή σύμβαση, οι αναπληρωτές θα ενημερωθούν με μήνυμα SMS εντός 48 ωρών. Παράλληλα, θα λάβουν το έγκυρο ψηφιακό αντίγραφο της σύμβασής τους από την πλατφόρμα anaplirotes.gov.gr, το οποίο θα περιέχει την προηγμένη ψηφιακή σφραγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

υπουργείο Παιδείαςπλατφόρμααναπληρωτές εκπαιδευτικοίεκπαιδευτικοίTaxisnetειδήσεις τώρα