Εκλογές 2023: Τσίπρας ή Ανδρουλάκης; Σε ποιον ανήκει η «κληρονομιά» του Ανδρέα Παπανδρέου; Η Δήμητρα Λιάνη παίρνει θέση

Newsroom

Στην πολιτική κόντρα των ημερών, αυτήν που έχει προκύψει ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Ανδρουλάκη σχετικά με την «κληρονομιά» του Ανδρέα Παπανδρέου, πήρε θέση, δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές, η χήρα του εμβληματικού ηγέτη του (σωστού, του ορθόδοξου) ΠΑΣΟΚ, Δήμητρα Λιάνη, μέσω ανάρτησής της στα  social media.

 Εκλογές 2023: Δεν «χαρίστηκε» σε κανέναν η Δήμητρα Λιάνη

Η Δήμητρα Λιάνη δεν «χαρίστηκε» σε κανέναν από τους δύο πολιτικούς αρχηγούς, εξαπολύοντας τα «πυρά» της, τόσο στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και σε αυτόν του ΠΑΣΟΚ. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της, «Ο Ανδρέας Παπανδρέου υπήρξε ανεπανάληπτος εθνικός ηγέτης. Η πολιτική του κληρονομιά ανήκει σε όσους πιστούς σέβονται επακριβώς την παρακαταθήκη του και αυτοί δεν είναι οι επίγονοί του και κάπηλοί του στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ».

Υπενθυμίζεται ότι, η κόντρα μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών, ξέσπασε ότι, ο Νίκος Ανδρουλάκης, χαρακτήρισε «τυμβωρύχο του Ανδρέα Παπανδρέου» τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, με τον τελευταίο να απαντά ότι, «ο Ανδρουλάκης οφείλει να κατανοήσει ότι δεν είναι ιδιοκτήτης του Ανδρέα».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

εκλογέςειδήσεις τώραΔήμητρα ΛιάνηΠΑΣΟΚΝίκος ΑνδρουλάκηςΑνδρέας Παπανδρέουεκλογές 2023ΣΥΡΙΖΑΑλέξης Τσίπρας