Εκλογές 2023 – Πολάκης για Σαββόπουλο: «Θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου» - Έντονη αντίδραση της ΝΔ

Newsroom

Τη στήριξη του Διονύση Σαββόπουλου στον Κυριάκο Μητσοτάκη ενόψει των εκλογών 2023, σχολίασε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, εξαπολύοντας επίθεση κατά του γνωστού τραγουδιστή. Αναφορές που προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.

Εκλογές 2023 – Πολάκης για Σαββόπουλο: «Θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου»

 

Τι συνέβη; Με φόντο τη δήλωση Σαββόπουλου ότι «θέλει αυτοδύναμη τη Νέα Δημοκρατία», ο κ. Πολάκης, σε ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε: «Άντε χάσου θεραπαινίδα του Μητσοτακεικου!!! ΤΟΛΜΑΣ και μιλάς ακόμα στο όνομα των τραγουδιών που κάποτε είπες… Είσαι λίγος ,διεφθαρμένος ,επαρχιώτης, εγωπαθής και χαλασμένος ! Ο Ραφαηλιδης είχε σε όλα δίκιο!».

Μαρινάκης για Πολάκη: Άθλιας μορφής φασισμός

Την κριτική που άσκησε ο κ. Πολάκης, σχολίασε με έντονο τρόπο ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος ανέφερε πως πρόκειται για «άθλιας μορφής φασισμό».

«Η επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Διονύση Σαββόπουλο είναι το πρόσωπο μιας άθλιας μορφής του φασισμού. Ένας άνθρωπος με πραγματική δράση κατά της Χούντας, με μια σπουδαία καριέρα και μια ενωτική δημόσια παρουσία υφίσταται μια χυδαία επίθεση επειδή οι απόψεις του δεν είναι αρεστές στην αξιωματική αντιπολίτευση», σημείωσε ο κ. Μαρινάκης και συνέχισε:

«Για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω ενός πρώην υπουργού και βουλευτή, μιας υποψήφιας του ψηφοδελτίου Επικρατείας του, αλλά και των διαδικτυακών ταγμάτων εφόδου του, εξαπολύει μια χυδαία επίθεση με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς σε έναν καλλιτέχνη με σημαντική προσφορά στην Ελλάδα και στον πολιτισμό, επειδή απλώς εξέφρασε την άποψή του».

«Έτσι αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία στην Κουμουνδούρου: να είμαστε ελεύθεροι να συμφωνούμε μαζί τους. Πλέον, δεν τους φοβάται κανείς. Γι’ αυτό και την Κυριακή θα ηττηθούν οι κάθε είδους φασίστες, είτε της πάνω είτε της κάτω πλατείας», κατέληξε.

Σαββόπουλος: Ελπίζω σε αυτοδυναμία της ΝΔ

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Σαββόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημείωσε πως «ελπίζει σε μια αυτοδυναμία της ΝΔ». Επεσήμανε πάντως ότι σέβεται όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου και τους ηγέτες τους, υπογραμμίζοντας ότι όλα αυτά τα κόμματα, είναι δυνάμεις της πατρίδας και του Έθνους.

Ενώ έκανε λόγο για τα κόμματα μιας υποτιθέμενης προοδευτικής συνεργασίας, που διατηρούν ένα παλιό είδος φοιτητικής ξενοιασιάς και μια υπερβολική και αδικαιολόγητη αυτοπεποίθηση, η οποία μπορεί να αποβεί πάρα πολύ επικίνδυνη, γιατί τα πράγματα πια, είναι πάρα πολύ δύσκολα.

«Οι εποχές έχουν αλλάξει. Μας χρειάζεται μια ωριμότητα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σαββόπουλος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΔιονύσης ΣαββόπουλοςΠαύλος Μαρινάκηςεκλογές 2023εκλογέςΠαύλος Πολάκης