«Πρόκειται για τη ζωή μου»: Το σχόλιο βουλευτή της Ελληνικής Λύσης για τους ομοφυλόφιλους και η ηχηρή απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη

Newsroom

Ισχυρό μήνυμα κατά της ομοφοβίας έστειλε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, όταν ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Παύλος Σαράκης, κατέκρινε ένα ζευγάρι γκέι ανδρών.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ακροδεξιού κόμματος κρατούσε στον αέρα του One μία φωτογραφία που έδειχνε μία αφίσα σε στάση λεωφορείου στην οποία φαινόταν ένα ζευγάρι γκέι ανδρών και το παιδί τους. Όπως ισχυρίστηκε, «αυτό δεν είναι δυνατόν να είναι πρότυπο για την ελληνική οικογένεια».

Τότε ο κ. Κασσελάκης αντέδρασε και υπογράμμισε στον βουλευτή πως σε ένα τέτοιο θέμα δεν μπορούν να υπάρχουν «απόψεις».

«Πρόκειται για τη ζωή μου», τόνισε.

Στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης μοιράστηκε με το κοινό την ιστορία ενός ζευγαριού γκέι γυναικών με παιδί. Η γυναίκα που έφερε στον κόσμο αυτό το παιδί θα πεθάνει τους επόμενους μήνες και ο νόμος δεν επιτρέπει στο παιδί να μείνει με την σύντροφό της, καθώς ο νόμος δεν την αναγνωρίζει ως γονέα. Έτσι, το παιδί θα αναγκαστεί να μείνει με τον παππού και τη γιαγιά του...

Ο κ. Κασσελάκης έκανε σχετική ανάρτηση με τον παραπάνω διάλογο στο Twitter, γράφοντας τα εξής: «Κάθε ΛΟΑΤΚΙ, κάθε AMEA, κάθε ευάλωτος, περιθωριοποιημένος ή πρόσφυγας, που από χθες ανησυχεί ή/και φοβάται από την άνοδο της Ακροδεξιάς και τις θέσεις που θέλει να επιβάλει (μια μικρή γεύση στο video), πρέπει να γνωρίζει ότι τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συλλογικά όσο και εγώ προσωπικά θα συνεχίσουμε να είμαστε ΕΔΩ για να παλεύουμε για το δικαίωμά του στην προσωπική ευτυχία!».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΥΡΙΖΑΕλληνική Λύσηομοφοβίαειδήσεις τώρα