Δούκας, Ραγκούσης, Θεοχαρόπουλος διαψεύδουν τα περί μυστικού δείπνου με… Euro 2024 και τρολάρισμα

Newsroom

Με σχεδόν ταυτόχρονες δημοσιεύσεις τους στα social media, οι Χάρης Δούκας, Γιάννης Ραγκούσης και Θανάσης Θεοχαρόπουλος διέψευσαν τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι οι τρεις τους συναντήθηκαν σε γνωστό εστιατόριο για να συζητήσουν τη δημιουργία μιας νέας κεντροαριστερής συμμαχίας.

Πρώτος αντέδρασε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος με βίντεο από το σπίτι του κατήγγειλε τα δημοσιεύματα ως ψευδή και τα χαρακτήρισε προβοκάτσια.

«Την ώρα που βλέπουμε το ματς Αυστρία Τουρκία για το EURO στο σπίτι μας διαβάζω ευφάνταστα σενάρια ότι τρώω στην Κουκουβάγια (εστιατόριο) με τον Γιάννη Ραγκούση και τον Χάρη Δούκα. Ντροπή. Έχει και η προβοκάτσια τα όρια της».

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Ραγκούσης, ενώ παρακολουθούσε αγώνα του Euro, σχολίασε ότι οι φήμες αυτές είναι γελοίες και αποτέλεσμα απελπισίας από όσους τις διακινούν.

«Τελικά είναι εντελώς της πλάκας οι τύποι. Την ώρα που είμαι στο σπίτι μας μαζί με την Μαρίνα και παρακολουθώ τον αγώνα Αυστρία-Τουρκία, αυτοί γράφουν ότι είμαι με τον Χάρη Δούκα και τον Θανάση Θεοχαρόπουλο σε ακριβό εστιατόριο στη περιοχή του Χίλτον και «φτιάχνουμε» τη μεγάλη κεντροαριστερά. Η απελπισία (τους) είναι κακός σύμβουλος. Είναι γελοίοι !!!»

Ακολούθησε ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, που επίσης έκανε λόγο για προβοκάτσια, διαψεύδοντας τα σενάρια περί δημιουργίας μεγάλης Κεντροαριστεράς. «Ότι τρελό και αν εφεύρετε, όσα ψέματα και αν σκαρφιστείτε, όποια προβοκάτσια και αν στήσετε, η απάντηση είναι μία. Δεν σας φοβόμαστε! Πάμε τώρα! ΥΓ. Οι κουκουβάγιες είναι σοφές, Δυστυχώς εσείς ανόητοι».