Παπανώτας: «Σκέφτομαι να διεκδικήσω την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ»

Newsroom

Ο χορός των υποψηφιοτήτων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ έχει ανοίξει για τα καλά και διάθεση να καταθέσουν υποψηφιότητα έχουν ακόμα και πρόσωπα που κανείς δεν περίμενε. Μετά τον Παύλο Πολάκη, τον Απόστολο Γκλέτσο και τον Νικόλαο Φαραντούρη σήμερα και ο Δημήτρης Παπανώτας δήλωσε ότι σκέφτεται να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου του ραδιοφωνικού σταθμού Talk 989, αν θα έβαζε υποψηφιότητα, απάντησε καταφατικά. «Να σου πω το σκέφτομαι, ξέρεις γιατί, γιατί δεν βλέπω κάποιον υποψήφιο ο οποίος θα μπορούσε να το συμμαζέψει», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο έκπτωτος δεν ξέρουμε, έβαλε υποψηφιότητα;» διερωτήθηκε στη συνέχεια ο κ Παπανώτας, αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη.

Θέλει να διεκδικήσει την προεδρία αλλά ψήφισε ... ΠΑΣΟΚ 

«Εγώ αν θες να σου απαντήσω σοβαρά, θα δω ποιοι βάζουν υποψηφιότητά και αν κρίνω ότι κανένας από όλους αυτούς δεν μπορεί να είναι ο συνεκτικός κρίκος που χρειάζεται η κορυφή του ΣΥΡΙΖΑ για να ενωθούν όλοι οι υπόλοιποι από κάτω, τότε θα βάλω και εγώ υποψηφιότητα», συνέχισε ο Δημήτρης Παπανώτας, που αποπέμφθηκε από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ το 2024, επειδή σεξιστικές δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν προκάλεσαν δυσαρέσκεια μέσα στους κόλπους του κόμματος.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι σκέφτεται να διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, αποκάλυψε ότι στις ευρωεκλογές του 2024 ψήφισε ...ΠΑΣΟΚ, επειδή ήθελε να δείξει τη δυσαρέσκεια του στο πρόσωπο του Κασσελάκη.

ΣΥΡΙΖΑΔημήτρης Παπανώταςειδήσεις τώραΣτέφανος Κασσελάκης