Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ψηφοφόρος του κόμματος πήγε στην κάλπη ντυμένη στα πράσινα

Newsroom

Από τις 7 το πρωί είναι ανοιχτές οι κάλπες για την εκλογή του νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Μια ψηφοφόρος του κόμματος, θέλοντας να μεταδώσει το εκλογικό κλίμα που επικρατεί στα επιλεγμένα εκλογικά κέντρα, μίλησε με μεγάλο ενθουσιασμό στην κάμερα του Mega.

Ντυμένη από πάνω μέχρι κάτω στα πράσινα, πήγε από νωρίς το πρωί της Κυριακής να εκφράσει την προτίμησή της για τον νέο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τόνισε: «Είμαι μέλος 50 χρόνια παρά λίγους μήνες. Είμαι ευτυχής που για άλλη μια φορά ασκούμε αυτό το δικαίωμα, αυτή τη διαδικασία που άρχισε το 2004. Πραγματικά, νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενη και ελπίζω από εδώ και μπρος με νέα φόρα να συνεχίσουμε την δραστηριότητά μας».

Ερωτηθείσα αν έχει προσδοκίες για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ είπε ότι έχει προσδοκίες για τα πάντα, «για όλα τα θέματα, για τον χειρισμό όλων των θεμάτων που μας απασχολούν, όπως κάναμε και 50 χρόνια πριν, συνεχίζουμε και τώρα, όλες τις προσδοκίες που μπορείτε να φανταστείτε».

Δείτε όλες τις εξελίξεις στο Live Blog του ethnos.gr

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη»

Αναφερόμενη στους νέους ανθρώπους που έχουν σπεύσει από νωρίς στις κάλπες είπε: «Είναι αισιόδοξη η πολιτικοποίηση και το ενδιαφέρον, είναι αισιόδοξο το ότι γράφονται στο ΠΑΣΟΚ με όλα τα χαρακτηριστικά που έχει, νέοι άνθρωποι είναι σημαντικό για όλους μας, για όλη τη χώρα για τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και για τους μη συμπαθούντες στο ΠΑΣΟΚ».

Μπορεί η ψηφοφόρος να μην αποκάλυψε την προτίμησή της για τον νέο Πρόεδρο αλλά έστειλε τέλος το μήνυμά της λέγοντας ότι είναι σημαντικό να είμαστε ενεργοί πολίτες και να συνεχίζουμε δυναμικά. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη!» είπε η ψηφοφόρος και μέλος του ΠΑΣΟΚ.

Παύλος ΓερουλάνοςΆννα ΔιαμαντοπούλουΝίκος ΑνδρουλάκηςΜιχάλης ΚατρίνηςΧάρης ΔούκαςΠΑΣΟΚΕκλογές ΠΑΣΟΚ 2024Νάντια Γιαννακοπούλου