Πρωτάθλημα Αργεντινής: Ασταμάτητη η Ρίβερ Πλέιτ, χαμός στο Τίγκρε - Σαρμιέντο με τον διαιτητή!

Newsroom

Η ασταμάτητη Ρίβερ Πλέιτ σάρωσε τη Χιμνάσια Λα Πλάτα με 3-0 και οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα Αργεντινής - Liga Profesional. Οι Millionarios επικράτησαν με μεγάλη άνεση στο Μονουμεντάλ και επανέφεραν τη διαφορά στο +4 απ' τη δεύτερη Σαν Λορέντσο σε ένα ματς που μεταδόθηκε live απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN και το ethnos.gr όπως συμβαίνει με όλα τα σημαντικά ματς της αργεντίνικης λίγκας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 26' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπελτράν, ενώ στο 65' ο Αλιένδρο πέτυχε το 2-0. Στο 90' ο Ματίας Σουάρες με τρομερό βολέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Ήταν η έκτη σερί νίκη της Ρίβερ στο πρωτάθλημα.

Τίγκρε - Σαρμιέντο 1-0

«Αίμα και άμμος» έγινε στο νικηφόρο (1-0) της Τίγκρε επί της Σαρμιέντο. Ο διαιτητής αρνήθηκε να δώσει πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων στις καθυστερήσεις σε καταφανέστατο χέρι εντός περιοχής με αποτέλεσμα οι παίκτες αλλά και όλος ο πάγκος της Σαρμιέντο να του επιτεθούν! Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας που δυσκολεύτηκε να επιβάλλει την τάξη καθώς οι παίκτες της Σαρμιέντο ήταν εξαγριωμένοι.

Η Τίγκρε επικράτησε 1-0 χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Αρμόα στο 36'.

Άρσεναλ Σαραντί - Γοδόι Κρουζ 2-3

Με μια μεγάλη νίκη έφυγε απ' την έδρα της Αρσεναλ Σαραντί η Γοδόι Κρουζ επικρατώντας με 3-2. Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ στο 38' με τον Σπόρλε, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν (1-1) με πέναλτι του Ροντρίγκες στο 62' αλλά όταν οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 66' με τον Τολόσα όλα έδειχναν πως δεν θα έχαναν τη νίκη. Κι όμως η Γοδόι με δύο γκολ στο 76' (αυτογκόλ του Μπιαφόρε) και το 79' (με τον Αλένδε) πήρε το τρίποντο.

Κολόν Σάντα Φε - Ταγιέρες 2-2

Ματσάρα έγινε και στην αναμέτρηση της Κολόν με την Ταγιέρες που έληξε δίχως νικητή (2-2). Η Κολόν πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο α' ημίχρονο με γκολ του Άμπιλα στο 3' και του Πιερότι στο 38' αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν παραδόθηκαν, κι αφού μείωσαν στο 68' με τον Μπούστος, πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης στο 89' με τον ίδιο παίκτη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αργεντινήειδήσεις τώραΡίβερ Πλέιτπρωτάθλημα Αργεντινής