Πρωτάθλημα Αργεντινής: Άνετη η Μπαράκας Σεντράλ - Έρχεται το Superclasico Ρίβερ - Μπόκα στην υβριδική του OPEN

Newsroom

Άνοιξε η αυλαία της 15ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Αργεντινής - Liga Profesional κατά την οποία ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι της Ρίβερ Πλέιτ με την Μπόκα Τζούνιορς. Το Superclasico θα μεταδοθεί το βράδυ της Κυριακής (7/5, 23.30) αποκλειστικά και ζωντανά απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN και το ethnos.gr, όπως συμβαίνει με όλα τα σημαντικά ματς του αργεντίνικου πρωταθλήματος.

Πρόκειται για ένα διαφορετικό ντέρμπι απ' τα προηγούμενα δεδομένου ότι η Ρίβερ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 16 βαθμούς διαφορά απ' την Μπόκα που έχει υποχωρήσει στη 13η θέση. Παρ' όλα αυτά, όπως πολλάκις έχει αποδειχτεί, σε τέτοια ματς δεν παίζει ρόλο ούτε η βαθμολογία, ούτε η ποιότητα των ομάδων...

Στο πρώτο ματς της αγωνιστικής η Μπαράκας Σεντράλ πανηγύρισε μια άνετη νίκη επί της Ινστιτούτο με 3-0. Ο Άλβαρες άνοιξε το σκορ στο 24', ο Σεπουλβέδα έγραψε το 2-0 στο 63' και ο Τάπια διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 74' με πέναλτι.

Το άλλο ματς της ημέρας δεν είχε πλούσιο θέαμα, ούτε και γκολ με αποτέλεσμα η Γοδόι Κρουζ και η Ουνιόν Σάντα Φε να παραμείνουν κολλημένες στο 0-0. Η Γοδόι Κρουζ βρίσκεται οριακά στη ζώνη που στέλνει στο Copa Sudamericana, ενώ η Ουνιόν δεν ξεκολλάει απ' την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Συμπλήρωσε εννέα σερί αγώνες δίχως νίκη!

Ρίβερ ΠλέιτΜπόκα Τζούνιορςειδήσεις τώραπρωτάθλημα Αργεντινής