Αθλητισμός | 14.12.2018 22:59

Super League: Χλωμή η παρουσία του Κουρμπέλη στον ΠΑΟ με τον Ατρόμητο!

Κώστας Γουλής

Πάνω που ηρέμησε το… κεφάλι του Γιώργου Δώνη, με την επιστροφή του Ματίας Γιόχανσον και την παρουσία (κανονικού) δεξιού μπακ στο κυριακάτικο (16 Δεκεμβρίου) παιχνίδι αντοχών με τον Ατρόμητο για τη 14η αγωνιστική της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, του προέκυψε νέος (σοβαρότατος) «πονοκέφαλος», αυτή τη φορά με τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν προπονήθηκε καθόλου (έκανε μόνο χαλαρό πρόγραμμα αποφόρτισης) για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και πλέον η συμμετοχή του στον αγώνα με τους Περιστεριώτες είναι στο… όριο.

Το «κακό» με την περίπτωση του «Κούρμπε», είναι πως δεν βγήκε καν ούτε για τρέξιμο, αφού οι πόνοι στο γόνατό του ήταν πολύ έντονοι. Κι αν δεν υπάρξει κάποια θεαματική βελτίωση του τραυματισμού του, μέχρι τη σαββατιάτικη -τελευταία πριν το ματς- προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» (5 μ.μ.), το πιο πιθανό είναι πως θα μείνει εκτός κι ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί σ’ ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι, έναν απ’ τους πλέον «επιδραστικούς» παίκτες της ενδεκάδας του. Ο Δώνης είναι διατεθειμένος πάντως να περιμένει τον Κουρμπέλη μέχρι την ύστατη ώρα, ωστόσο ήδη από απόγευμα της Παρασκευής (14 Δεκεμβρίου), έχει αρχίσει να αναπροσαρμόζει τις ενδεκαδιακές σκέψεις του, προετοιμάζοντας και plan B στην «πράσινη» μεσαία γραμμή.

«Πρώτη» για Κουλιμπαλί

Η προπόνηση της Παρασκευής πάντως, επιφύλασσε κι ένα καλό νέο για τον 49χρονο τεχνικό, καθώς πήρε μέρος για πρώτη φορά μετά από 4 εβδομάδες ο Ουσμάν Κουλιμπαλί. Ο διεθνής Μαλέζος μπακ, που είχε σπάσει το χέρι του στην προπόνηση της 17ης Νοεμβρίου, συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα και μάλιστα πήρε μέρος και στο δίτερμα, ανεβάζοντας στροφές για να είναι διαθέσιμος στο τελευταίο παιχνίδι του α’ γύρου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε και ο Μουνιέ, που επίσης μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του.

ΠαναθηναϊκόςΑτρόμητος