Πιτίνο στο Open TV: «Δεν ήταν του στυλ μου φέτος ο Παναθηναϊκός-Θα προπονήσω την Εθνική»
NewsroomΜια ενδιαφέρουσα συνέντευξη σχετικά με τον θρύλο του παγκόσμιου μπάσκετ Μάικλ Τζόρνταν παραχώρησε στην εκπομπή «Open Sport» του «Open TV» ο Ρικ Πιτίνο. Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε επίσης στην σχέση του με την Εθνική ομάδα αλλά και στην συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό
Στην αποκλειστική συνέντευξη που ο Πιτίνο παραχώρησε στον Αλέξανδρο Ξενικάκη και θα μεταδοθεί την Κυριακή 17 Μαΐου στις 13.30 μεταξύ άλλων ο Hall Of Famer κόουτς ανέφερε τα εξής:
«Για εμένα ο Τζόρνταν είναι το νούμερο ένα και ο Λεμπρόν είναι το νούμερο ένα-άλφα. Δεν είχε την ικανότητα του Μάικλ Τζόρνταν στο σκοράρισμα. Όταν ένα παιχνίδι κρινόταν στις λεπτομέρεις, ο Τζόρνταν μπορούσε να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο μόνος του».
Για τον χαρακτήρα του Τζόρνταν: «Όλοι έχουν πάθη και σύνδρομα. O Τζόρνταν έχει το σύνδρομο του ανταγωνισμού. Τυχαίνει να τον ξέρω αρκετά καλά. Πολύ καλό παιδί με πολύ πάθος αλλά θυμηθείτε, αν παίξεις μία παρτίδα σκάκι με τον Τζόρνταν, και δεν είναι καλός στο σκάκι, θα τον κερδίσεις. Αλλά τότε θα βγει έξω και θα βρει κάποιον που ξέρει καλό σκάκι και θα σε προκαλέσει ξανά και θα σε διαλύσει».
Για τον Παναθηναϊκό: «Την δεύτερη χρονιά δεν ήθελα να προπονήσω τον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν του δικού μου στιλ, η ομάδα της δεύτερης χρονιάς».
Για την Εθνική Ελλάδας: «Αυτό που ήθελα ήταν να προπονήσω την Εθνική ομάδα. Το οποίο και θα κάνω. Θα προπονήσω την Εθνική ομάδα».
Ολόκληρη η συνέντευξη του Ρικ Πιτίνο θα προβληθεί στο «Open Sport» της Κυριακής, στο πλαίσιο του αφιερώματος της εκπομπής στον Μάικλ Τζόρνταν, με αφορμή τα δύο τελευταία επεισόδια του ντοκιμαντέρ "Last Dance".
- Τελικά χτυπήθηκε από ρωσικό πύραυλο το αεροσκάφος που συνετρίβη στο Καζακστάν; Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής
- «Λευκή» ουκρανική επέλαση στη χώρα: Πού χτυπά ο χιονιάς το επόμενο 3ήμερο – Το ενδεχόμενο χιονοκαταιγίδων στην Αττική
- Οδηγοί εγκλωβίστηκαν από τα νερά στο Σχηματάρι: Τους είπαν να αφήσουν τα αμάξια τους εκεί μέχρι στην Παρασκευή
- Η σοκολάτα Ντουμπάι αναδεικνύεται σε must αυτά τα Χριστούγεννα - Πώς δημιουργήθηκε το περίφημο γλύκισμα με τις στρώσεις