Αθλητισμός|19.05.2020 23:08

Ρεάλ και Μπαρτσελόνα ετοιμάζονται να αποδεσμεύσουν περισσότερους από 30 ποδοσφαιριστές!

Newsroom

Το ποδόσφαιρο δεν επέστρεψε στην κανονικότητα ακόμη στην ισπανική La Liga, ωστόσο τα δύο μεγαθήρια του πρωταθλήματος, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτονται την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Για την ακρίβεια σκέφτονται περισσότερο πως θα ξεφορτωθούν περισσότερους ποδοσφαιριστές για να ελαφρύνουν το ρόστερ τους. Δημοσίευμα της Marca αποκαλύπτει πως συνολικά οι δύο ομάδες θέλουν να αποδεσμεύσουν περισσότερους από 30 ποδοσφαιριστές.

Ουσιαστικά να αποχαιρετήσουν περισσότερους ποδοσφαιριστές από αυτούς που θα αποκτήσουν, έπειτα από τα νέα δεδομένα που δημιουργεί ο κορονοϊός. Ανάμεσα στους παίκτες που υπάρχουν ήδη στα ρόστερ, στους δανεικούς που θα επιστρέψουν και στους νεαρούς από τα τμήματα υποδομής, είναι πολλοί αυτοί που θα βρεθούν στην έξοδο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει 26 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ και θα επιστρέψουν εννέα δανεικοί, ενώ θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα και τρεις νεαροί. Αυτό σημαίνει πως θα γίνει μάχη για μία θέση στο ρόστερ, ενώ οι Θεμπάγιος, Ρεγκιγιόν, Μαριάνο Ντίαθ, Μπέιλ, ακόμη και οι Μαρσέλο ή Βάσκεθ ίσως να αποχωρήσουν.

Η Μπαρτσελόνα έχει μόλις 19 ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα και τέσσερις πιτσιρικάδες όπως ο Ανσού Φάτι, όμως σκοπεύει να στείλει αρκετούς στην έξοδο, ίσως και περισσότερους από τη Ρεάλ. Οι Καταλανοί έχουν σπουδαία ονόματα στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών, καθώς οι Νέτο, Σέρχι Ρομπέρτο, Ουμτιτί, Φίρπο, Ράκιτιτς, Βιντάλ και Μπρέιθγουέιτ δύσκολα θα πάρουν μία φανέλα στη νέα σεζόν. Ακόμη και οι Ντεμπελέ, Κουτίνιο, Τοντιμπό, Ραφίνια δεν φαίνεται να υπολογίζονται από τον Σετιέν.

La LigaΡεαλ ΜαδρίτηςΜπαρτσελόναποδόσφαιρο