Αθλητισμός | 22.05.2020 20:36

Σε Final 4 θα κριθεί ο τίτλος στο βόλεϊ - Στο ΟΑΚΑ οι ημιτελικοί, στις έδρες των ομάδων οι τελικοί

Newsroom

Σε Final 4 θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή στο βόλεϊ, έπειτα από πρόταση του Παναθηναϊκού που εγκρίθηκε με ψήφους 9-1 στην τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ. Οι ημιτελικοί που θα κριθούν στις δύο νίκες θα διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ, ενώ οι τελικοί, που θα βγάλουν πρωταθλητή πάλι στις δύο νίκες, θα διεξαχθούν στις έδρες των ομάδων που θα προκριθούν. 

Mε τη διακοπή του πρωταθλήματος, οι τέσσερις πρώτες ομάδες στη βαθμολογία είναι ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Φοίνικας Σύρου. Ως εκ τούτου, θα γίνουν οι αγώνες Ολυμπιακός-Φοίνικας και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός στις 1, 3, 5 Ιουλίου και οι τελικοί θα διεξαχθούν στις έδρες των ομάδων στις 9, 12, 15 Ιουλίου.

Για να φτάσουν πάντως οι ομάδες στην εξέλιξη αυτή, ναυάγησε πρώτα η πρόταση των ΟΦΗ, Ηρακλή, Κηφισιάς, Σύρου, Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Παμβοχαικού για να πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός στα χαρτιά. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός είπαν «όχι», η Ελπίδα Αμπελοκήπων ψήφισε λευκό και με το 7-2-1 δεν συμπληρώθηκε το απαιτούμενο 80% για τίτλο στα χαρτιά.

Η ΕΣΑΠ είχε βρεθεί και στην προηγούμενη συνεδρίαση του ΔΣ σε αδιέξοδο, στις 12 Μαϊου, όταν ο Φοίνικας Σύρου είχε ψηφίσει «λευκό» για να δοθεί ο τίτλος χωρίς αγώνες...

βόλεϊΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακόςΠΑΟΚ