Αθλητισμός | 30.06.2020 20:00

Μαουρίσιο σε Ιβάν Σαββίδη: «Ο λόγος σου μου αρκεί πρόεδρε...»

Newsroom

Καταλυτική ως προς την επίτευξη συμφωνίας του ΠΑΟΚ με τον Ζοσέ Μαουρίσιο ήταν η επαφή του Ιβάν Σαββίδη με τον Βραζιλιάνο άσο, ο οποίος όπως τόνισε αρκέστηκε και μόνο στο λόγο που του έδωσε ο διοικητικός ηγέτης του Δικεφάλου, αναγνωρίζοντας βεβαίως όσα του έχει προσφέρει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία τρία χρόνια με αποκορύφωμα την πλήρη στήριξη που είχε από τον σύλλογο στη μεγάλη περιπέτεια με τον τραυματισμό του...

Κάτι άλλωστε που αναγνώρισε ενώπιον του Ιβάν Σαββίδη καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ρεπορτάζ του SDNA, ο Μαουρίσιο είπε με φόντο και το διάστημα των 20 ημερών που θα τεθεί στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα με οποιοδήποτε ρίσκο για εκείνον: «Δεν με ενδιαφέρει καμία εγγύηση ούτε το ποσό που θα πάρω. Ο ΠΑΟΚ μου στάθηκε άψογα τα τελευταία τρία χρόνια και θα υπογράψω όποιο χαρτί θέλετε. Ο λόγος σου μου αρκεί πρόεδρε και δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε». Μάλιστα ο άσος του ΠΑΟΚ τόνισε πως εφόσον τραυματιστεί στα εναπομείναντα ματς, θα επιστρέψει τα μισά χρήματα! 

Η συζήτηση των δύο πλευρών έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να βάζει στη συνέχεια την υπογραφή του στο προσύμφωνο που θα τον δεσμεύει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα μέχρι τις 20 Ιουλίου. Σε αυτό το διάστημα, οι δύο πλευρές θα καθίσουν εκ νέου στο τραπέζι προκειμένου να συζητήσουν την προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Πριν από την τηλεφωνική επικοινωνία με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, ο Ζοσέ Μαουρίσιο είχε επαφή και με τον Αμπέλ Φερέιρα, ξεκαθαρίζοντας στον προπονητή του ότι θα δώσει μέχρι τέλους τον καλύτερο εαυτό του και από εκεί και πέρα θα θέσουν με τον ΠΑΟΚ νέες βάσεις για τις συζητήσεις που αφορούν το μέλλον του.

ποδόσφαιροΠΑΟΚΜαουρίσιοΙβάν Σαββίδης