Αθλητισμός | 04.08.2020 16:00

Τέλος εποχής για Κασίγιας: Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση

Newsroom

Με ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ικερ Κασίγιας έβαλε τέλος στη σπουδαία καριέρα που πραγματοποίησε. Ο Ισπανός γκολκίπερ ανακοίνωσε ότι ήρθε η ώρα για την αποχώρησή του από την αγωνιστική δράση.  Κατέκτησε τα πάντα, τον χαρακτήρισαν «Άγιο», ευτύχησε χάρη στο σπουδαίο ταλέντο του να ξεχωρίσει ως ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες σε όλο τον κόσμο, αλλά η ζωή τα ορίζει πολλές φορές αλλιώς από ό,τι τα θέλουν οι άνθρωποι. 

Το σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά που αντιμετώπισε ο Κασίγιας έβαλε πρόωρο τέλος στην καριέρα του. Και πλέον ήρθε και η ώρα της επίσημης ανακοίνωσης. «Το πιο σημαντικό είναι ο δρόμος που διασχίζεις και οι άνθρωποι που σε συντροφεύουν, όχι ο προορισμός, διότι αυτό είναι η δουλειά και η προσπάθεια. Μπορώ να πω, χωρίς αμφιβολία, ότι η πορεία και ο προορισμός ήταν όπως τα είχα ονειρευτεί» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο θρυλικός (πια) γκολκίπερ, ο οποίος πάντως τόνισε πως θα παραμείνει στον χώρο του ποδοσφαίρου «καθώς το ταξίδι αυτό δεν σταματά εδώ». 

Ο Κασίγιας κατέκτησε τα πάντα στην ποδοσφαιρική του καριέρα: Πέντε πρωταθλήματα Ισπανίας, τρία Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης, της οποίας υπήρξε αρχηγός και, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο (2010) και δύο Euro (2008, 2012) με την Ισπανία. Αποχωρεί δίχως να του λείπει τίποτα από την συλλογή του... 

T

Ικερ Κασίγιας