Αθλητισμός|27.12.2018 15:23

Βόλεϊ: Στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Σάκης Ψάρρας

Κώστας Ασημακόπουλος

Ο Σάκης Ψάρρας βρίσκεται καθ΄οδόν για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συμφωνήσει με την διοίκηση του ΤΑΑ ΠΑΟΚ για να αναλάβει την ομάδα του δικεφάλου.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ  έδωσε προτεραιότητα  σε Έλληνα προπονητή. Προχωρημένες συζητήσεις έγιναν με τον Σωτήρη Δρίκο και τους Κώστα Αρσενιάδη, Δημήτρη Καζάζη αλλά κανείς από τους τρεις δεν ήθελε και δε μπορούσε να εργαστεί στην παρούσα φάση στη Θεσσαλονίκη καθώς έχουν και άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ο Θανάσης Ψάρρας την περσινή σεζόν οδήγησε τον Εθνικό Πειραιώς στην Volley League και το καλοκαίρι συμφώνησε με τον Ηρακλή Χαλκίδας αλλά παραιτήθηκε όταν διαπίστωσε τα προβλήματα της ομάδας της Εύβοιας. Είναι γεννημένος 1 Ιουνίου 1973. Είναι Έλληνας παλαίμαχος επαγγελματίας πετοσφαιριστής. Έχει ύψος 1.87 μ. και αγωνιζόταν στη θέση του πασαδόρου.Γεννημένος στα Γρεβενά, έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του τοπικού Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών.

Στην ομάδα της γενέτειράς του παρέμεινε μέχρι το 1991, όταν και μετεγγράφη στον Κτησιφώντα Παιανίας.Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του αποτέλεσαν τα Βριλήσσια και ο Μίλωνας, ενώ το 1997 έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του και μετεγγράφη στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Στην ομάδα του Πειραιά παρέμεινε μέχρι το 2000 έχοντας καταφέρει να κατακτήσει τρία πρωταθλήματα (1998, 1999, 2000) και δύο κύπελλα Ελλάδος (1998, 1999).Μετά το πέρασμά του από την ομάδα του Πειραιά, ο Ψάρρας αγωνίστηκε στον Άρη, τον ΠΑΟΚ, την Α.Ε. Νικαίας, τον Παναθηναϊκό, την ιταλική Τελεγιούνιτ Κόλε, τη γαλλική Ναρμπόν Βόλει και την επίσης ιταλική Ραβένα.

Νωρίτερα είχα ανακοινωθεί η απόλυση του Ρουμάνου Σέρττζιου Στάνκου: Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Σέρτζιου Στάνκου. Τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.