Αθλητισμός|21.10.2020 13:43

ΠΑΕ Αρης: «Δέκα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και του staff θετικά σε κορονοϊό»

Newsroom

Ο Αρης χτυπήθηκε από... κύμα  κορονοϊού καθώς δέκα μέλη της ομάδας νόσησαν με Covid-19. Πλέον οι Κίτρινοι προσπαθούν να ανασυνταχθούν δεδομένου ότι σχεδόν η μισή ομάδα βρίσκεται σε καραντίνα, ενώ πιθανότατα θα αναβληθεί και το επερχόμενο ματς με την ΑΕΛ για την 6η αγωνιστική της Super League. Η διοίκηση της ΠΑΕ Αρης πήρε επισήμως θέση για τα κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν στην ομάδα δίχως πάντως να αποσαφηνίσει πόσοι είναι οι παίκτες που έχουν νοσήσει. Παράλληλα, έγινε απολύμανση σε όλους τους χώρους του προπονητικού κέντρου του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Αρης, με αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνει ότι συνολικά δέκα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και του staff της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19, όπως διαπιστώθηκε στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε χθες. Η ΠΑΕ Αρης, ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενημέρωσε τoυς αρμόδιους φορείς, ενώ σήμερα το πρωί πραγματοποιείται απολύμανση σε όλους τους χώρους του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Τα δέκα μέλη της ομάδας μας που βρέθηκαν θετικοί θα απέχουν από τις προπονήσεις για 14 μέρες, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η ΠΑΕ Αρης εύχεται ταχεία ανάρρωση στα μέλη της και γρήγορη επιστροφή».

ΑρηςΚορονοϊόςποδόσφαιροSuperLeague