Αθλητισμός | 01.11.2020 09:48

Super League: Ντεμπούτο Γκαρσία στο Αγρίνιο, δοκιμασίες για ΑΕΚ, Αρη

Newsroom

Η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Super League πέφτει με τρεις αναμετρήσεις. Και το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι το ντεμπούτο του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ στην επικίνδυνη έξοδο του Δικεφάλου στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Επίσης, η ΑΕΚ δοκιμάζεται εντός έδρας με τον επικίνδυνο ΟΦΗ, ενώ ο Αρης υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης.

To κυριακάτικο πρόγραμμα ανοίγει στις 15.00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Αρης αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα του Ακη Μάντζιου, η οποία στοχεύει στην πέμπτη νίκη της στο πρωτάθλημα και τρίτη στην έδρα της, ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από κορονοϊό καθώς πέντε παίκτες νόσησαν (για το λόγο αυτό αναβλήθηκε το ματς της περασμένης αγωνιστικής με την ΑΕΛ). «Ερωτηματικό» αποτελεί η συμμετοχή του Σάσα, ο οποίος είναι στην αποστολή, αλλά ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, η οποία θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, θα αγωνιστεί απέναντι στους Θεσσαλονικείς χωρίς τον Λουίς Φερνάντεθ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο μετατάρσιο.

Ακολουθεί στις 17.15 στο Αγρίνιο η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Αγρινίου, η οποία θα έχει στον πάγκο της τον υπηρεσιακό Λουτσιάνο Ντε Σόουζα έπειτα από την λύση της συνεργασίας με τον Μάκη Χάβο, στοχεύει στην απόσπαση ενός θετικού αποτελέσματος απέναντι στον Δικέφαλο. Εκτός πλάνων έχουν τεθεί οι τραυματίες Ματσόλα, Τζανακάκης, Μεντίνα, Περέιρα, Αρσούρα, Μάζουρεκ και ο τιμωρημένος Ταχάρ. Αντίθετα στην αποστολή για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκαν τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα Αζάντι και Μοσκέρα. Οσον αφορά την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Πάμπλο Γκαρσία μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Αμπελ Φερέιρα και στοχεύει στην πρώτη της νίκη εκτός έδρας, μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα αποτελεί ο Μιχάι ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και θα απουσιάσει για μεγάλο διάστημα.

Το τελευταίο ματς της ημέρας θα αρχίσει στις 19.30 στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ. Το συγκρότημα του Μάσιμο Καρέρα, που προέρχεται από την εντός έδρας ήττα του από τη Λέστερ για τη 2η αγωνιστική του Europa League στοχεύει στην τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα μετά την επικράτηση της περασμένης εβδομάδας στα Γιάννενα. Ο Ιταλός τεχνικός της Ένωσης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γκαρσία, Σιμόες, Αλμπάνη και Σιμάνσκι που δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, αλλά και τον Τσιγκρίνσκι που έμεινε εκτός. Αντίθετα, στη διάθεση του κόουτς μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα τίθεται ο Γαλανόπουλος. Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Σίμος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Νέιρα, Σολίς, Βούρο, Γιαννούλη, Σαρδινέρο και Σόουζα που δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών τους, αλλά και στον τιμωρημένο Σελίμοβιτς. Στον αντίποδα οι Μαρινάκης και Μπαλογιάννης συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή.

Το πρόγραμμα

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

15.00 Άρης – Αστέρας Τρίπολης (Novasports 1)

17.15 Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ (Novasports 2)

19.30 ΑΕΚ – ΟΦΗ (Novasports 1)

Η βαθμολογία

ΑρηςΠΑΟΚΟΦΗΑστέρας ΤρίποληςSuperLeagueΑΕΚΠάμπλο ΓκαρσίαΠαναιτωλικός