Αθλητισμός | 23.05.2021 10:30

ΠΑΟΚ: Υποδοχή ηρώων και ολονύχτιο πάρτι στον Λευκό Πύργο

Newsroom

Η νύχτα έγινε μέρα στο κέντρο της πόλης, όπου στήθηκε ένα ολονύχτιο πάρτι από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που γιόρτασαν την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας έπειτα από τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Χιλιάδες φίλοι της ομάδας συνέρρευσαν στο κέντρο, γύρω απ' τον Λευκό Πύργο, για να πανηγυρίσουν και να γιορτάσουν μια μεγάλη νίκη του Δικεφάλου.

Όσο περνούσε η ώρα το πλήθος μεγάλωνε καθώς ολοένα και περισσότερος κόσμος κατέφθανε στον Λευκό Πύργο και στους γύρω δρόμους για να γιορτάσει. Άπαντες περίμεναν την άφιξη των Κυπελλούχων που μετά την αποθέωση που γνώρισαν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, αναχώρησαν για Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσηςΠΑΟΚτσίδικο πάρτι σε ΟΑΚΑ και Λευκό Πύργο - Η απονομή, τα δάκρυα χαράς και το σύνθημα «Ιβάν Σαββίδης»

Εκεί τους περίμενε το ένθερμο πλήθος για να τους αποθεώσει, όπως συνέβη και καθόλη τη διαδρομή από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μια διαδρομή μερικών λεπτών που πήρε ώρες λόγω της αποθέωσης και των πολλών στάσεων που έκανε το πούλμαν της ομάδας.

ΠΑΟΚ: Χαμός στον Λευκό Πύργο, αποθέωση Πάμπλο Γκαρσία

Όταν εν τέλει το πούλμαν έφτασε στον Λευκό Πύργο επικράτησε πανζουρλισμός με χιλιάδες φίλους του ΠΑΟΚ να αποθεώνουν τον Πάμπλο Γκαρσία και τους ποδοσφαιριστές του. Η νύχτα έγινε μέρα από τα καπνογόνα και η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική.

Το πάρτι μάλιστα συνεχίστηκε μέχρι τα ξημερώματα καθώς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν έλεγαν να γυρίσουν σπίτια τους μεθυσμένοι από το νέκταρ της νίκης.

Διαβάστε επίσης: Γκαρσία: «Σήμερα πήραμε πίσω πολλά απ' όσα μας έκλεψαν εδώ και 12 χρόνια»

τελικός κυπέλλουΛευκός ΠύργοςΟλυμπιακόςΘεσσαλονίκηΠΑΟΚ