Αθλητισμός|11.07.2021 15:42

Ανακοίνωσε Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός - «Είμαι χαρούμενος, τα λέμε ΟΑΚΑ»

Newsroom

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού παραμένει στο ΟΑΚΑ. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, καθώς η ΚΑΕ με βίντεο που ανέβασε στα social media ανακοίνωσε το deal με τον Έλληνα φόργουορντ. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι για δύο χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι ο 27χρονος διεθνής θα μείνει στο Τριφύλλι μέχρι το 2023 και θα κλείσει μία πενταετία στον «εξάστερο».

Γύρω απ' τον Παπαπέτρου το χτίσιμο της ομάδας

Η πρόταση ανανέωσης του Παναθηναϊκού στον αρχηγό του, η οποία έφθανε το 1 εκατ. ευρώ ετησίως, έγινε αποδεκτή από τον Παπαπέτρου. Η προσπάθεια των «πρασίνων» για να «χρυσώσουν» τον παίκτη, προκειμένου να τον «δέσουν» για τα επόμενα χρόνια, πέτυχε και αποτελεί μία σημαντική κίνηση για τους Πράσινους, που κράτησαν το πιο σημαντικό κομμάτι του παζλ προκειμένου γύρω του να χτιστεί η υπόλοιπη ομάδα. Πλέον, ο Δημήτρης Πρίφτης μπορεί να δομήσει το υπόλοιπο ρόστερ για τη νέα σεζόν με περισσότερη ηρεμία και άνεση, γνωρίζοντας πια πως η μεγάλη προτεραιότητα του Παναθηναϊκού, που ήταν η παραμονή του αρχηγού, επετεύχθη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ιωάννη Παπαπέτρου για δύο ακόμη χρόνια. O MVP του περσινού πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League μέτρησε 13.8 πόντους με 4 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ σε 25 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο. Στην Euroleague είχε 12.1 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ κατά μέσο όρο ανά αγώνα.

T

«Είμαι χαρούμενος που έμεινα στον Παναθηναϊκό. Έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές με την ομάδα μέχρι τώρα και ευελπιστώ να δώσουμε στον κόσμο μας πολλές χαρές ακόμη. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για τη στήριξή τους αλλά και τον κόσμο για την αγάπη που μου δείχνει. Τα λέμε στο ΟΑΚΑ» ανέφερε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Όλες οι ειδήσεις

Ηλιούπολη: Βαρύ κατηγορητήριο με 14 κακουργήματα για τον αστυνομικό και τον πατέρα της 19χρονης

Συναγερμός στις κατασκηνώσεις: Δεκάδες κρούσματα κορονοϊού – Ανάστατοι οι γονείς

Ηλιούπολη - 19χρονη: Από 11 ετών σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της - Την εξέδιδε ο αστυνομικός

Ιταλία - Αγγλία: Νίκη του ποδοσφαίρου όποιος κι αν κερδίσει στον τελικό του Euro

Κορονοϊός - Σαρηγιάννης: 18.000 κρούσματα ημερησίως τον Οκτώβριο αν δεν υπάρχει τείχος ανοσίας τον Σεπτέμβρη

μπάσκετΙωάννης ΠαπαπέτρουΠαναθηναϊκός