Αθλητισμός | 14.07.2021 13:52

Δεν αναλαμβάνει την ΑΕΚ Β’ ο Τσιάρτας μετά το σάλο: «Δεν θέλω να διχάσω τον κόσμο»

Newsroom

Δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της δεύτερης ομάδας της ΑΕΚ ο Βασίλης Τσιάρτας, καθώς μετά το σάλο που προκλήθηκε και τις αντιδράσεις των κιτρινόμαυρων οπαδών, ο πρώην ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε πως δεν αποδέχεται την πρόταση της διοίκησης.

Με ανάρτησή του στα social media, ο παλαίμαχος άσσος της ΑΕΚ, σημείωσε πως «δεν θέλει να διχάσει τους φιλάθλους». Τόνισε δε πως «ημουν και θα είμαι ΑΕΚ κ αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ».

Η ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσιάρτας έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΑΕΚ για την τιμητική πρόταση να αναλάβω την ΑΕΚ Β. Όμως επειδή δεν θέλω να διχάσω τους φιλάθλους της αγαπημένης μου ομάδας κ μόνο για αυτόν το λόγο δεν κάνω αποδεκτή την πρότασή της. Ήμουν είμαι κ θα είμαι ΑΕΚ κ αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ».

Όλες οι ειδήσεις

Παράθυρο απόλυσης για υγειονομικούς και υπαλλήλους δομών που αρνούνται εμβολιασμό: Τι είπαν Γεωργιάδης, Μιχαηλίδου – Τα σενάρια

Κορονοϊός: Ανησυχούν για τη διασπορά οι ειδικοί – Επιθετική αύξηση «βλέπει» η Λινού, εκτιμήσεις Γώγου για 5.000 κρούσματα τον Αύγουστο

Πελώνη για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς: Ακολουθούμε κλιμακωτή προσέγγιση – «Ή θα εμβολιαστούμε ή θα νοσήσουμε»

Καιρός: Νέο κύμα καύσωνα - Οδηγίες προς τους πολίτες από την Πολιτική Προστασία

Απίστευτο: Κινηματογραφική καταδίωξη αυτοκινήτου με οδηγό 12χρονο – Τραυματίας αστυνομικό

Βασίλης ΤσιάρταςΑΕΚ