Αθλητισμός|03.08.2021 13:58

Θοδωρής Ιακωβίδης: Δεν μετάνιωσα καθόλου για τη συναισθηματική έκρηξη

Newsroom

Να επαναφέρει η Πολιτεία τα προνόμια της εργασίας ζήτησε ο Θοδωρής Ιακωβίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι not». Ο Έλληνας αρσιβαρίστας που συγκλόνισε όλους με την κατάθεση ψυχής που έκανε προ ημερών, γύρισε χθες από του Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο και σήμερα βρέθηκε στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Open.

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει όλο αυτό που έχει συμβεί. Δεν φανταζόμουν όλο αυτό το κύμα συμπαράστασης που δέχθηκα από τον κόσμο. Σκέφτηκα πόσο δύσκολα έφτασα ως εδώ και… έσπασα. Δεν μετάνιωσα καθόλου για τη συναισθηματική μου έκρηξη», είπε αρχικά ο Θοδωρής Ιακωβίδης. Ο Θοδωρής Ιακωβίδης συνέχισε: «Αρκετός κόσμος ταυτίστηκε με τον αγώνα μου, τους ευχαριστώ! Είχα αποφασίσει εδώ και χρόνια ότι το Τόκιο θα ήταν το αντίο μου. Μεγάλη η επίθεση αγάπης που έχω δεχθεί, αλλά τα προβλήματα παραμένουν. Πώς θα συνεχίσω να αγωνίζομαι εγώ όταν ο διπλανός μου έχει προβλήματα».

«Μακάρι να βγει κάτι καλό μέσα από αυτό για όλη την αθλητική κοινότητα. Αυτό που θα ήθελα είναι η Πολιτεία να επαναφέρει τα προνόμια της εργασίας. Δεν θέλω συγγνώμη από κανέναν, μακάρι να γίνουν έργα», πρόσθεσε επίσης ο Θοδωρής Ιακωβίδης. Ο Έλληνας αρσιβαρίστας συγκίνησε το πανελλήνιο όταν μετά το τέλος του αγωνίσματός του στην κατηγορία των 96 κιλών στην Άρση Βαρών, με δάκρυα στα μάτια, έκανε κατάθεση ψυχής και αποχαιρέτησε την Εθνική Ελλάδας.

Ο 30χρονος αθλητής έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα δέκτης χιλιάδων μηνυμάτων συμπαράστασης από τον κόσμο.
Και ενώ ο υφυπουργός Αθλητισμού επικοινώνησε μαζί του και τον διαβεβαίωσε ότι θα γίνει μία νέα αρχή με την αθλητική μεταρρύθμιση, τόνισε πόσο σημαντική είναι η συνεργασία της Πολιτείας με τους αθλητές και τις ομοσπονδίες και του ζήτησε να το ξανασκεφτεί, να μην σταματήσει τον αθλητισμό.

Όλες οι ειδήσεις

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Μητέρα τριών παιδιών το θύμα - Πρώτες εικόνες από το σημείο

Σ. Ντάφης (διδάκτορας Μετεωρολογίας) στο ethnos.gr: Κάθε καλοκαίρι επεισόδια καύσωνα στην Ελλάδα μέχρι το 2030

Κορονοϊός - Έρευνα: Πόσο πιθανή είναι η μόλυνση μέσω χαρτονομισμάτων και κερμάτων

Αττική: «Αυτόματα» η κλήση για κόκκινο σε οδηγούς - Σε ποια φανάρια οι νέες κάμερες

Η Τζιά φέτος παίρνει την εκδίκησή της – Το πανέμορφο κυκλαδονήσι που επιτέλους δικαιώθηκε

Ολυμπιακοί ΑγώνεςΟλυμπιακοί Αγώνες 2021Θοδωρής Ιακωβίδηςάρση βαρών