Αθλητισμός | 19.09.2021 23:24

Λαμία - Ολυμπιακός 1-2: Τρόμαξαν αλλά νίκησαν οι Ερυθρόλευκοι

Newsroom

Για δεύτερη σερί αγωνιστική στη Super League ο Ολυμπιακός δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του. Τουλάχιστον όμως τούτη τη φορά πήρε τη νίκη απέναντι στη Λαμία με 2-1, σε αντίθεση με την πρεμιέρα, οπότε έχασε βαθμούς απ' τον Ατρόμητο (0-0) στο Γ. Καραϊσκάκης. Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν νωρίς με 0-2, χαλάρωσαν, δεν απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο και η Λαμία, ιδίως στο β' ημίχρονο, έγινε πολύ απειλητική φτάνοντας κοντά στην ισοφάριση.

Το ματς άρχισε ιδανικά για τον Ολυμπιακό

Κι όμως ο Ολυμπιακός άρχισε ιδανικά καθώς βρήκε ένα γρήγορο γκολ στο 12' από στατική φάση. Ο Σισέ κυριάρχησε στον αέρα έπειτα απ' την εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά, ενώ το 0-2 έγινε πράξη στο 32' μετά από πάσα του Αγκιμπού Καμαρά και σουτ του Μπουχαλάκη, που κόντραρε στο σώμα του Μαζουλουξή αλλάζοντας την πορεία της μπάλας.

Η εικόνα του ματς δεν ήταν για 0-2 αλλά η αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού που έκανε τη διαφορά. Παρ'  όλα αυτά, η Λαμία αντέδρασε στο β' ημίχρονο κι αφού είχε δοκάρι με τον Καραμάνο στο 58', μείωσε σε 1-2 με τον ίδιο παίκτη στο 72' έπειτα από θαυμάσια επιθετική συνεργασία τεσσάρων παικτών και ασίστ του Ρόμανιτς.

Στο 79' η Λαμία είχε μεγάλη φάση για να ισοφαρίσει αλλά ο Βύντρα δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ροκάνισε τον χρόνο κάνοντας μέχρι και... καθυστερήσεις και εν τέλει πανηγύρισε, έστω και αγχωτικά, την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Λαμία: Σαράνοβ, Αντέτζο, Μαζουλούξης, Σκόνδρας (40' Βύντρα), Μαρτίνεθ, Νούνιες, Τζανδάρης (83' Γκέντζογλου), Τιρόνε (65' Μανούσος), Ρόμανιτς, Μανουσάκης (65' Ελευθεριάδης), Καραμάνος.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Καρμπόβνικ (83' Ανδρούτσος), Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά (83' Σουρλής), Αγκιμπού Καμαρά (76' Βρουσάι), Ονιεκούρου (76' Ρόνι Λόπες), Βαλμπουενά (62' Κουντέ), Τικίνιο.

SuperLeagueΛαμία ΠΑΕΟλυμπιακός