Αθλητισμός|24.01.2019 10:47

ΠΑΟΚ: Στην έξοδο ο Ελ Καντουρί

Αντώνης Τσακαλέας

Ο Ρουµάνος τεχνικός, στη συνέντευξη Τύπου µετά την αναµέτρηση µε την Παναχαϊκή, µε τα όσα είπε έπαιξε το τελευταίο χαρτί του, καθώς πριν από λίγες ηµέρες είχε δειπνήσει µε τον ποδοσφαιριστή, στην προσπάθειά του να τον πείσει να βγάλει από το µυαλό του τις σκέψεις επιστροφής του στο Καµπιονάτο.

Ο Ελ Καντουρί άκουγε από το καλοκαίρι τις προτροπές της συζύγου του να επιστρέψει στην Ιταλία (µένει µόνιµα εκεί, µαζί µε τα δύο παιδιά τους), γεγονός που έπαιξε σηµαντικό ρόλο στην απόφασή του, ενώ την ίδια στιγµή ένιωθε πως δεν είναι αναντικατάστατο µέλος του βασικού κορµού. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών αναµένεται να ολοκληρωθούν τη ∆ευτέρα, µετά την αναµέτρηση µε τον ΟΦΗ.

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς παρακολούθησε από την Τζέντα, όπου είναι η νέα του βάση, την αναµέτρηση του ΠΑΟΚ µε την Παναχαϊκή, και είδε τέως συµπαίκτες του και από τις τρεις ζώνες του γηπέδου να σκοράρουν, κάνοντας τη δουλειά που µέχρι τα τέλη ∆εκεµβρίου είχε -σε µεγάλο βαθµό- επωµιστεί εκείνος. Ο αριθµός των τερµάτων που έχει πετύχει ο «∆ικέφαλος του Βορρά» στα τρία τελευταία παιχνίδια (σύνολο έντεκα στους αγώνες µε Αστέρα Τρίπολης, Πανιώνιο και Παναχαϊκή) είναι το ένα σηµείο αναφοράς, όµως το δεύτερο είναι αυτό που δείχνει και τον τρόπο δράσης των «ασπρόµαυρων» στους πρώτους αγώνες από τότε που ο Σέρβος επιθετικός άλλαξε οµάδα.

Και από τα άκρα

Σε αυτές τις αναµετρήσεις ο ΠΑΟΚ έχει πάρει γκολ από τα δύο άκρα της άµυνάς του (έχουν βρει δίχτυα τόσο ο Λέο Μάτος ως δεξί µπακ όσο και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ως αριστερό και δεξί µπακ), τα δύο άκρα της επίθεσης (στην αναµέτρηση µε την Παναχαϊκή σκόραραν οι Λέο Ζαµπά και ∆ηµήτρης Ληµνιός) και τις δύο από τις τρεις θέσεις του άξονα, µε τον Γιόζιπ Μίσιτς να σηµειώνει γκολ ως εσωτερικός µέσος και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ως επιτελικός µέσος 

Ομάρ Ελ ΚαντουρίΠΑΟΚ