Αθλητισμός | 16.10.2021 17:36

Premier League, Γουότφορντ - Λίβερπουλ 0-5: Οι Κόκκινοι κατέστρεψαν το ντεμπούτο του Ρανιέρι

Newsroom

O Φιρμίνο πέτυχε χατ-τρικ, ο Σαλάχ σκόραρε ένα φανταστικό γκολ κι έβγαλε μια θαυμάσια ασίστ για τον Μανέ o οποίος έφτασε τα 100 γκολ στην Premier League και η Λίβερπουλ διέλυσε τη Γουότφορντ με 0-5. Οι εκπληκτικοί Ρεντς κατέστρεψαν το ντεμπούτο του Κλάουντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Γουότφορντ και έγραψαν ιστορία καθώς πραγματοποιούν το καλύτερο ξεκίνημά τους τα τελευταία 25 χρόνια.

Ρεκόρ 25ετίας

Η Λίβερπουλ συμπλήρωσε 20 σερί ματς δίχως ήττα σε όλες τις διοργανώσεις (14 νίκες, 6 ισοπαλίες), επίδοση που είχε να επαναληφθεί από το 1996 και την ομάδα του Ρόι Έβανς. Οι Κόκκινοι ήταν καταιγιστικοί και για όγδοο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχαν τρία ή περισσότερα γκολ, ενώ σε φανταστική κατάσταση δείχνει να βρίσκεται και ο Σαλάχ, ο οποίος βρήκε δίχτυα για όγδοο σερί παιχνίδι που παίζει με τη Λίβερπουλ.

Μόλις στο 9’ άνοιξε η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ άνοιξε το σκορ όταν ο Σαλάχ έβγαλε εκπληκτική μπαλιά με το εξωτερικό προς τον Μανέ ο οποίος στην κίνηση πλάσαρε ωραία στη γωνία. Η Λίβερπουλ ήταν ανώτερη κι είχε φάσεις με τον Σαλάχ, όμως το 0-2 το πέτυχε στο 37’ ο Φιρμίνο σε κενό τέρμα από ασίστ του Μίλνερ.

Στο β' ημίχρονο, στο 52’, ο Φιρμίνο σκόραρε ξανά σε κενό τέρμα έπειτα από ασταθή επέμβαση του Φόστερ για το 0-3 και δύο λεπτά αργότερα ο Σαλάχ με εκπληκτικές ντρίμπλες ανάμεσα σε τρεις παίκτες και πλασέ στη γωνία, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Φιρμίνο ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ του με… ένα ακόμα πλασέ σε κενό τέρμα από ασίστ του Νίκο Γουίλιαμς.

Όλες οι ειδήσεις

Κακοκαιρία Μπάλλος - Κέρκυρα: Συγκλονιστική μαρτυρία πυροσβέστη που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή

Στεφανία Τζαφέρη: Θύμα άγριας κακοποίησης γνωστή food blogger – Σοκαριστικό στιγμιότυπο

Βιασμός 8χρονης στη Ρόδο: Κατέθεσε ανωμοτί ως ύποπτος ο παππούς - Πώς εξελίσσονται οι έρευνες

Τρίκαλα: Νεκρός από κορονοϊό 29χρονος

Κλαούντιο ΡανιέριΓουότφορντΦιρμίνοPremier LeagueΛίβερπουλ