Αθλητισμός|03.11.2021 20:38

Κρούσμα κορονοϊού στον ΠΑΟΚ πριν από το ματς με Κοπεγχάγη!

Newsroom

Ο κορονοϊός έπληξε και πάλι τον ΠΑΟΚ. Στους προγραμματισμένους ελέγχους για τον αγώνα με την Κοπεγχάγη για το Europa Conference League βρέθηκε ένα θετικό τεστ ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει ήδη τεθεί σε καραντίνα και έχει αποκλειστεί από την αποστολή.

Θλάση ο Ντόουγκλας

Πρόκειται για ακόμη μια απουσία ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τους Δανούς καθώς οι εξετάσεις του Ντόουγκλας Αουγκούστο έδειξαν πως ο Βραζιλιάνος υπέστη θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο κι αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε θεραπείες. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει και στους τραυματίες Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ και Ολιβέιρα , οι οποίοι έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τη μάχη με τους Δανούς, η οποία αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Τέιλορ, Λύρατζη, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Τσιγγάρα, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσια.

ΚορονοϊόςΠΑΟΚEuropa Conference LeagueΚοπεγχάγη