Αθλητισμός | 06.11.2021 20:14

Πρεμιέρα στη Super League 2: Νίκη του Ολυμπιακού Β επί του ΠΑΟΚ Β

Newsroom

Μετά από συνεχείς αναβολές κι ένα σωρό προβλήματα, άρχισε το Σάββατο 6 Νοεμβρίου το πρωτάθλημα της Super League 2. Μάλιστα η πρεμιέρα είχε στο μενού κι ένα ιστορικό ορόσημο, καθώς για πρώτη φορά έκαναν την εμφάνισή τους δύο Β ομάδες των «μεγάλων» συλλόγων, που αναμετρήθηκαν μεταξύ τους.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 του ΠΑΟΚ στο Ελ Πάσο με ανατροπή, καθώς βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο από αυτογκόλ του Καλογερόπουλου στο 13΄. Οι Ερυθρόλευκοι του Αριέλ Ιμπαγάσα έκαναν την ολική επαναφορά στο β΄ ημίχρονο, χάρη σε τέρματα του Κίτσου στο 65΄, του Αλγκασίμ Μπα στο 72΄ με πέναλτι και του Βοϊλή στο 87΄.

Οι δύο αντίπαλοι είχαν στη σύνθεσή τους παίκτες που έχουν συμμετοχές με την πρώτη ομάδα: οι Πειραιώτες τους Τζολάκη, Μπα, Σουρλή, ενώ στην ενδεκάδα των φιλοξενούμενων ήταν ο Ινγκασον, που επέστρεψε στα γήπεδα μετά από πολύμηνη απουσία, λόγω της επέμβασης στο γόνατο.

Στα αρνητικά ήταν η εκτόξευση μπουκαλιών από τους φίλους του Ολυμπιακού  κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, όταν δημιουργήθηκε μια ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, ενώ καθόλη τη διάρκεια του ματς βρίσκονταν περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις υπό τον φόβο επεισοδίων.

Ολυμπιακός Β (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Νίκολιτς, Αποστολόπουλος, Ξενιτίδης, Κωστή(82΄ Σαπουντζής), Σουρλής (90΄ Ντόη), Κίτσος, Μαρίνος (90΄ Λιάτσος), Μπα (87΄ Βοϊλης).

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Τσαούσης, Καλουτσικίδης, Ίνγκασον (66΄ Αποστολόπουλος) , Κουλιεράκης, Ουεντραόγκο, Σαλαμούρας (46΄ Γιαξής), Χατζηστραβός, Τζίμας (66΄Παναγιώτου), Γαϊτανίδης, Πανίδης (58΄Γκορντεζιάν).

Στο άλλο σημερινό ματς του Α΄ ομίλου, Πανσερραϊκός και Ολυμπιακός Βόλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στις Σέρρες, ενώ στο εναρκτήριο παιχνίδι του Β΄ ομίλου, η Ρόδος επικράτησε εντός έδρας με 1-0 του Εργοτέλη.

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ

Ολυμπιακός Β’ - ΠΑΟΚ Β’ 3-1

Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός Βόλου 2-2

Ηρακλής - Νίκη Βόλου 7/11

Απόλλων Λάρισας - Τρίκαλα 7/11

Βέροια - Αλμωπός Αριδαίας 7/11

Απόλλων Πόντου - Καβάλα 7/11

Αναγέννηση Καρδίτσας - Θεσπρωτός 7/11

Πιερικός - ΑΟ Ξάνθη 7/11

*Ρεπό η ΑΕΛ

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ

Ρόδος - Εργοτέλης 1-0

Καλλιθέα - Ζάκυνθος 7/11

Αιγάλεω - Χανιά 7/11

Ηρόδοτος - Διαγόρας 7/11

Λεβαδειακός - Αστέρας Βλαχιώτη 7/11

Επισκοπή - Καραϊσκάκης 7/11

Κηφισιά - Παναθηναϊκός Β’ 7/11

ΑΕΚ Β’ - Καλαμάτα 7/11

*Ρεπό ο ΟΦ Ιεράπετρας

ΟλυμπιακόςΠΑΟΚSuperleague2