Αθλητισμός | 19.12.2021 18:35

Premier League: Σίτι... εξπρές στο +6 απ' την Τσέλσι που γκέλαρε ξανά

Newsroom

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει πάρει φόρα και δεν σταματά πουθενά. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν καταιγιστική και στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, όπου έκανε... πάρτι επικρατώντας της Νιούκαστλ με 4-0. Ήταν η έβδομη σερί νίκη των Πολιτών στην Premier League που σε συνδυασμό με τη νέα γκέλα της Τσέλσι στην έδρα της Γουλβς (0-0), τους φέρνει στο +6.

Η Σίτι νίκησε για 34η φορά στην Premier League στη διάρκεια του 2021, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ σε ένα ημερολογιακό έτος! Αντιθέτως, οι «ανθρακωρύχοι», με μόλις μία νίκη και 10 ήττες μετά από 18 αγώνες, εξακολουθούν να παραμένουν κολλημένοι στον... πάτο της βαθμολογίας. Ο Ρούμπεν Ντίας άνοιξε το σκορ στο 5', ο Κανσέλο έγραψε το 0-2 με ωραίο γκολ, ο Μαχρέζ έφτασε στο 0-3 στο 63' και ο Στέρλινγκ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 86'.

Την ίδια ώρα η Τσέλσι επιβεβαίωσε το... ντεφορμάρισμά της καθώς έμεινε για δεύτερο σερί ματς στην ισοπαλία. Μετά το 1-1 με την Έβερτον κόλλησε στο 0-0 στην έδρα της Γουλβς και βρέθηκε στο -6 απ' την κορυφή χάνοντας σημαντικό έδαφος στη μάχη του τίτλου.

ΝιούκαστλPremier LeagueΤσέλσιΜάντσεστερ ΣίτιΓουλβς