Αθλητισμός | 28.12.2021 20:00

Δύο νέα κρούσματα κορονοϊού στον Παναθηναϊκό - Αναβλήθηκε η προπόνηση

Newsroom

Την ώρα που ο κορονοϊός πλήττει σοβαρά τον μπασκετικό Ολυμπιακό, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσης δύο νέα κρούσματα φτάνοντας συνολικά τα έξι.

Το Τριφύλλι λίγο πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την Euroleague την προηγούμενη εβδομάδα είχε ανακοινώσει δύο κρούσματα κορονοϊού και ανήμερα της αναμέτρησης του Κυπέλλου με το Λαύριο (27/12) ανακοίνωσε ακόμα δύο. Ωστόσο, η λίστα με τους «πράσινους», που βρέθηκαν θετικοί στον ιό δεν σταματά εκεί.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ, έπειτα από νέο μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε, ακόμα δύο μέλη της ομάδας διαγνώστηκαν θετικά στην COVID-19. Ως εκ τούτου, η προπόνηση της Τρίτης (28/12) αναβλήθηκε και το πρωί της Τετάρτης (29/12) θα πραγματοποιηθούν νέα τεστ.

Τα αποτελέσματά του μοριακού ελέγχου της Τετάρτης θα κρίνουν και την τύχη της αναμέτρησης με τη Ζαλγκίρις (30/12).

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως έπειτα από τον νέο μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε δύο ακόμη μέλη της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικά στον COVID-19.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις η σημερινή προπόνηση αναβάλλεται και βάσει πρωτοκόλλου το πρωί της Τετάρτης (29/12) θα πραγματοποιηθεί νέος μοριακός έλεγχος».

ΚορονοϊόςΠαναθηναϊκόςEuroleague