Αθλητισμός | 20.02.2022 19:10

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε απ' τον Βόλο ο Ολυμπιακός με... ζωγραφιά Βαλμπουενά!

Newsroom

Μια θαυμάσια συνεργασία του Ελ Αραμπί με τον Βαλμπουενά κι ένα σουτ... ζωγραφιά του Γάλλου μέσου που ήρθε απ' τον πάγκο, χάρισε στον Ολυμπιακό μια δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη (1-0) επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι Πειραιώτες παρέμειναν αήττητοι στο πρωτάθλημα και βρέθηκαν ξανά στο +12 απ' τον ΠΑΟΚ, πριν από το ντέρμπι του Δικεφάλου με τον Άρη στο Κλ. Βικελίδης.

Ο Ολυμπιακός, παρά το ροτέισον του Μαρτίνς, έδειξε να μην είναι φρέσκος καθώς είχε μεσολαβήσει το παιχνίδι με την Αταλάντα, ωστόσο χάρη στην ποιότητα των παικτών του, κατόρθωσε να... αποδράσει απ' τον Βόλο με μια πολύτιμη νίκη που τον φέρνει πιο κοντά στον τίτλο.

Στο 21' ο Ρεγκατέν έκλεψε απ' τον Σισέ, έστρωσε μέσα στη μικρή περιοχή στον Φαν Βέρτ, ο οποίος δεν έπιασε «γεμάτα» το πλασέ και νικήθηκε απ' τον Βατσλίκ, ο οποίος αντέδρασε σωστά και στο 25' σε νέα απειλή του Ολλανδού φορ του Βόλου. Στο 27' ο Ολυμπιακός απάντησε με σπουδαία διπλή ευκαιρία καθώς ο Αγκιμπού Καμαρά «σημάδεψε» το κάθετο δοκάρι, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Μασούρας... κατόρθωσε να στείλει την μπάλα πολύ άουτ μολονότι το τέρμα ήταν άδειο!

Τελικό το νικητήριο γκολ προήλθε απ' το δεξί πόδι του Βαλμπουενά, ο οποίος άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Ελ Αραμπί και με ένα καταπληκτικό σουτ, σκόραρε διαμορφώνοντας το τελικό 0-1. 

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Ρομέρο, Γκιουλέν, Σοάρες, Φεράρι, Τσοκάνης (70' Κορέα), Φερνάντες, Νίνης (46' Μπαρτόλο), Ρεγκατέν (80' Σιέλης), Φαν Βερτ.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Λαλά (76' Βρουσάι), Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης (63' Εμβιλά), Αγκιμπού Καμαρά (76' Τικίνιο), Καρβάλιο (64' Βαλμπουενά), Μασούρας (46' Ονιεκούρου), Ελ Αραμπί.

Βόλος ΝΠΣειδήσεις τώραΟλυμπιακόςSuperLeague