Ανακοίνωσε Κλάτενμπεργκ η ομοσπονδία της Αιγύπτου - Αποφασίζει η ΕΠΟ για αρχιδιαιτητή
NewsroomΤο μέλλον του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο παραμένει αβέβαιο και ο Άγγλος πρώην διαιτητής και νυν στέλεχος διαιτησίας φρόντισε ήδη να βρει την επόμενη δουλειά του. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου ανακοίνωσε ότι ο Κλάτενμπεργκ αναλαμβάνει «πρόεδρος της επιτροπής ανάπτυξης της διαιτησίας».
Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο Κλάτενμπεργκ έχει τελειώσει απ' το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στελεχών διαιτησίας που εργάζονται σε περισσότερες από μία ομοσπονδίες, ωστόσο αποτελεί μια ένδειξη ότι μάλλον επίκειται διαζύγιο με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τον ρόλο του ως αρχιδιαιτητή στην ΚΕΔ, η σύνθεση της οποίας θα έχει ανακοινωθεί απ' την ΕΠΟ μέχρι τις 20 Ιουλίου.
Άλλωστε, σε προηγούμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ο νέος πρόεδρος Τάκης Μπαλτάκος είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο μη συνέχισης της συνεργασίας με τον Κλάτενμπεργκ. Μάλιστα η Ομοσπονδία είχε ανακοινώσει ότι «σε συνεργασία με την FIFA και την UEFA, θα εξετάσει και άλλα ονόματα αλλοδαπών αρχιδιαιτητών και υπεύθυνων VAR, με κύριο κριτήριο προτίμησης τους την ενασχόληση με την παραγωγική διαδικασία, ούτως ώστε, σε εύθετο χρόνο να επανέλθει η διαιτησία-ερασιτεχνική ή επαγγελματική-στους Έλληνες διαιτητές. Τα ονόματα των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, θα ανακοινωθούν μέχρι τις 20/7».
Όπως σημειώνουν τα αιγυπτιακά ρεπορτάζ, η εγχώρια ομοσπονδία δεν έχει διευκρινίσει το τι μέλλει γενέσθαι με τον νυν αρχιδιαιτητή της Αιγύπτου, Εσάμ Αμπντέλ-Φατάχ και το αν θα διατηρήσει τη θέση του.
- Η... απώλεια βιντεοληπτικού υλικού «εξαφανίζει» τους υπεύθυνους για τα Τέμπη - Τα κραυγαλέα λάθη που στοιχειώνουν τη δικογραφία
- ΕΣΥ: Αλλαγές στον νόμο Κεραμέως για την επιλογή στελεχών στο δημόσιο ετοιμάζει η κυβέρνηση - Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης
- Οι πρώτες κινήσεις της κυβέρνησης μετά τη διαγραφή Σαμαρά - Τέλος στα σενάρια για πρόωρες κάλπες
- Πού θα ταξιδέψουν οι Έλληνες την περίοδο των Χριστουγέννων - Μέχρι 10% η αύξηση στο κόστος των αποδράσεων