Αθλητισμός | 21.07.2022 21:21

Ρεσιτάλ τσιγκουνιάς: Ταξιτζής ταξίδεψε 120 χιλιόμετρα, για να επιστρέψει στον Νόιερ το πορτοφόλι του κι εκείνος του χάρισε... φανέλα!

Newsroom

Ένας ταξιτζής από τη Γερμανία διένυσε 120 χλμ για να επιστρέψει στον Νόιερ, τον τερματοφύλακα της Μπάγερν το πορτοφόλι του. Ο Νόιερ ο οποίος είναι μάλλον τσιγκούνης τον αντάμειψε,  χαρίζοντάς του μια φανέλα με το όνομα του

«Η ανταμοιβή είναι κοροϊδία. Έχω τέσσερα παιδιά. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα με τη φανέλα» είπε Χαζίρ, όπως είναι το όνομα του,  χωρίς να κρύβει τη δυσαρέσκεια του. 

Ο ταξιτζής παρέλαβε τον Νόιερ από το κέντρο του Μονάχου και τον μετέφερε σε συγκρότημα κατοικιών στο Λέχελ. Eίχε απομακρυνθεί αρκετα από την περιοχή, όταν διαπίστωσε πως ο τερματοφύλακας είχε ξεχάσει το πορτοφόλι του.

Αν και η βενζίνη έχει ακριβύνει και στη Γερμανία δεν λυπήθηκε έξοδα και αποφάσισε να επιστρέψει στον άσσο της Μπάγερντο πορτοφόλι του. Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος ξόδεψε 400 ευρώ σε βενζίνη

Σύμφωνα με το νόμο στη Γερμανία, οποιοσδήποτε επιστρέφει αντικείμενο αξίας (500 €) δικαιούται το 5% της αξίας και ένα επιπλέον 3% για αντικέιμενα μεγαλύτερης αξίας.

O Xαζίρ υποστηρίζει ότι το πορτοφόλι περιέχει μεγάλο χρηματικό ποσό συνεπώς πιστεύει ότι άξιζε κάτι παραπάνω από μία φανέλα! 

«Βρήκα πολλά χρήματα, μια πιστωτική κάρτα κι ένα δίπλωμα οδήγησης που άνηκε στον Νόιερ. Μετά από 10 ημέρες αφότου επέστρεψα το πορτοφόλι έφτασε στη διεύθυνση του σπιτιού μου ένα δέμα, Στο κουτί υπήρχε μόνο μια φανέλα, κι ούτε ένα ευχαριστήριο σημείωμα. Τα παιδιά μου με κορόιδευαν, τεράστια απογοήτευση.» είπε χαρακτηριστικά. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

πορτοφόλιειδήσεις τώραΓερμανίαΝόιερταξιτζής