Αθλητισμός|15.10.2022 19:24

Super League: Τρένο ασταμάτητο ο Βόλος - Νίκησε τον Λεβαδειακό με ανατροπή και ανέβηκε στη δεύτερη θέση

Newsroom

Η πορεία... πρωταθλητισμού του εντυπωσιακού Βόλου συνεχίζεται στη Super League. Η ομάδα της Μαγνησίας έκαμψε την αντίσταση και του Λεβαδειακού του οποίου επιβλήθηκε με 2-1 κάνοντας μεγάλη ανατροπή. Οι Βοιωτοί προηγήθηκαν με φάουλ του Μουτίνιο στο 53’, αλλά οι Θεσσαλοί γύρισαν το ματς με δύο γκολ σε πέντε λεπτά απ' τους Τσοκάνη (62’) και Ντέλετιτς (67’) και σκαρφάλωσαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις δυο ομάδες να δημιουργούν φάσεις για να σκοράρουν αλλά εν τέλει το 45λεπτο έληξε στο 0-0. .Τελικά οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ στο 53' με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Μουτίνιο.

Ο Βόλος όμως χρειάστηκε λιγότερα από δέκα λεπτά για να αντιδράσει. Στο 62’ ο αρχηγός Τσοκάνης, έπειτα από φάση διαρκείας, κατάφερε μέσα από την περιοχή να ισοφαρίσει σε 1-1, ενώ η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 67’, με τον Μεθκίδα να κάνει τη σέντρα και τον Ντέλετιτς να σκοράρει με το αριστερό. Ο Λεβαδειακός έξαψε την ισοφάριση, ωστόσο τον Αλφρέντο Μεχία (84’) σταμάτησε ο Κλέιμαν ενώ την προσπάθεια του Τσιριγώτη (87’) έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Εσκοβάλ, με το 2-1 να είναι το τελικό σκορ.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου που είναι αήττητη για πέντε σερί ματς, έφτασε τις τέσσερις διαδοχικές νίκες. Από την άλλη, οι Βοιωτοί του Γιάσμινκο Βέλιτς παραμένουν δίχως «τρίποντο» και κολλημένοι στην προτελευταία θέση έπειτα από οχτώ αγωνιστικές.

Βόλος: Κλέιμαν, Αλχο, Λούνα, Σιέλης, Εσκοβάλ, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μεθκίδα (69’ Νοκέρτ), Φερνάντες, Ντέλετιτς (83’ Ματίγια), Οζέγκοβιτς (76’ Κούτσιας).

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Μεχία, Μουτίνιο, Βρακάς (46’ Μπαχανάκ), Δούμτσιος (61’ Τσιριγώτης), Λιάγκας, Τορό (74’ Χάμοντ), Νίκας, Παναγιώτου (73’ Λούα Λούα), Βινίσιους, Τσάπρας.

Βόλος ΝΠΣSuperLeagueΛεβαδειακός