Αθλητισμός|05.11.2022 21:00

Όλα μηδέν στο Περιστέρι για Ατρόμητο και Άρη που παρέμειναν χωρίς νίκη για τρίτη σερί αγωνιστική

Newsroom

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Άρη στο Περιστέρι για την 11η αγωνιστική της Super League. Όσο κι αν προσπάθησαν οι δυο ομάδες, δεν μπόρεσαν να σκοράρουν συνεχίζοντας το αρνητικό σερί των τελευταίων αγωνιστικών. Οι δυο γκολκίπερ, Γιαννιώτας και Κουέστα, έκαναν καλά τη δουλειά τους και το 0-0 ήρθε ως φυσικό ακόλουθο...

Αμφότερες συμπλήρωσαν τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ ο Άρης μετράει μόλις μια νίκη στα τελευταία έξι με απολογισμό μια νίκη, τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Οι Θεσσαλονικείς παρέμειναν στην έκτη θέση και σε τροχιά πλέι οφ, ενώ οι Περιστεριώτες διατηρήθηκαν στην όγδοη θέση και στο -3 απ' τους Κίτρινους.

Το επίπεδο του ποδοσφαίρου που παίχτηκε ήταν μέτριο κάτι που καταδεικνύει και το γεγονός πως σημαντικότερες φάσεις του αγώνα ήταν αυτές που κρίθηκαν μέσω VAR! Η πρώτη συνέβη στο 14' όταν ακυρώθηκε (για χέρι του Φαμπιάνο στην τελική προσπάθεια) γκολ του Άρη και η δεύτερη στο 67' οπότε οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι (σε χέρι του Γκρέι). Ωστόσο ο διαιτητής Ζαμπάλας και ο VAR, Μανούχος, συμφώνησαν και ως εκ τούτου, τίποτα δεν άλλαξε στο παιχνίδι.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηϊσαΐας, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ (88' Οικονομίδης), Κουέν (88' Μουνίθ), Κλωναρίδης (74' Κιάρτανσον), Ροτάριου, Ρομπάιγ.

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο (46' Εμπακατά), Μπράμπετς (66' Ενκουλού), Φαμπιάνο, Μαζικού, Νταμπό (46' Μανού Γκαρθία), Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε (61' Καμάτσο), Μαντσίνι, Γκρέι (72' Πάλμα).

ΑρηςSuperLeagueΑτρόμητος