Αθλητισμός|08.01.2023 17:54

Πάρτι του Ολυμπιακού στο Πανθεσσαλικό με «4άρα» επί του Βόλου

Newsroom

Πάρτι έστησε ο Ολυμπιακός στον... κατακόκκινο Πανθεσσαλικό όπου κυριάρχησε του Βόλου με 4-0. Παρουσία χιλιάδων φίλων της ομάδας που βρέθηκαν στις εξέδρες, οι Ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν μια άνετη νίκη κι έπιασαν στη δεύτερη θέση της Super League τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, που έχει να δώσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι Πειραιώτες που παραμένουν αήττητοι επί εννέα αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, πέτυχαν την τρίτη σερί νίκη τους μετά τις επικρατήσεις με τον Αστέρα Τρίπολης (5-0) και τον Ιωνικό (0-2), δίχως μάλιστα να δεχτούν γκολ και με ενεργητικό έντεκα τέρματα. Σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν οι Μπιελ, Ινμπόμ, Μπακαμπού και Ελ Αραμπί.

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τον Ολυμπιακό που βρήκε γκολ πολύ νωρίς στο παιχνίδι. Ο Παπαπέτρου καταλόγισε πέναλτι για χέρι του Άλχο και στο 7' ο Μπιέλ εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1 σκοράροντας για πέμπτη φορά στο πρωτάθλημα.

Το εκρηκτικό ξεκίνημα του Ολυμπιακού μετουσιώθηκε και σε δεύτερο γκολ στα μισά του α' ημιχρόνου. Στο 22' ο Ινμπόμ Χουάνγκ πίεσε έξω απ' την περιοχή του Βόλου, έκλεψε την μπάλα απ' τον Γκάτζι και με έναν κεραυνό με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Ήταν το πρώτο τέρμα του Νοτιοκορεάτη στη Super League.

Το ημίχρονο έκλεισε όπως άρχισε για τους Πειραιώτες που σκόραραν για τρίτη φορά. Στο 45' ο Ρέαμπτσιουκ σέντραρε από αριστερά και ο Μπακαμπού με δυνατή κεφαλιά πέτυχε το 0-3 φτάνοντας τα επτά τέρματα στη Super League.

Στο 60' ο Ροντινέι είχε δοκάρι και στο 75' ο Ελ Αραμπί έγραψε το 0-4 στην πρώτη του επαφή με την μπάλα!

Βόλος: Κλέιμαν, Εσκοβάλ (86' Σιέλης), Πίρινεν, Άλχο, Λούνα, Μπαριέντος, Μεταξάς, Γκάτζι (79' Ουές), Ντέλετιτς (86' Καρτάλης), Τσίρινος (65' Μεθκίδα), Κούτσιας.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσουκ (66' Μαρτσέλο), Εμβιλά (78' Κασάμι), Χουάνγκ, Φορτούνης (72' Μασούρας), Μπιέλ, Χάμες Ροντρίγκες (67' Σαμασέκου), Μπακαμπού (72' Ελ Αραμπί).

SuperLeagueΟλυμπιακόςΒόλος ΝΠΣ